Detalle comercio Ingenium
logo TOYSRUS

TOYSRUS

Botiga de joguines online.


        	banner TOYSRUS
Fins a un 50% de descompte

ToysRus es constitueix com una marca líder a nivell mundial en el sector de venda i distribució de joguines. Assentada a Espanya des de 1991, en ToysRus podràs trobar des de joguines educatives i que fomenten la creativitat fins a les més modernes videoconsoles.

Només aquí podràs trobar cada 15 dies productes rebaixats fins al 50%. I únicament, durant un temps limitat. Aquestes promocions tenen data de caducitat: només estaran vigents durant 15 dies. Aprofita el moment, dóna un cop d'ull a la selecció de joguines que tenim rebaixada fins amb un 50% de descompte i no deixis escapar aquest regal perfecte al preu que mai vas imaginar. Només a la teva botiga online de joguines de ToysRus o en qualsevol de les nostres botigues físiques. Aprofita els millors preus online.

 

Promocions:

  • 70% de dte. en els productes seleccionats. Fins a 23/11/2021.
  • T'avancem el Black Friday: Setmana sense IVA en articles seleccionats: vàlida fins a 21/01/2021.
  • CLIC & COLLECT GRATIS. Fins al 31/12/2021.
  • Enviament gratis a partir de 40€*. Fins al 31/12/2021.

 

Condicions:

Promoció no acumulable amb altres.
(*) Les despeses d'enviament són gratuïtes a partir de 40 euros de compra, excepte per al lliurament exprés i per als enviaments a les Illes Canàries, Ceuta i Melilla.

 

Aplicacions anidades
Aviso tarjetas Ingenium

Per beneficiar-se dels avantatges d'Ingenium Shopping i Ingenium Shopping PRO cal ser soci de la Cooperativa Consumidors i Usuaris i fer el pagament amb les targetes de Caixa d'Enginyers en els comerços adherits. 

 

Ves Superior