Detalle comercio Ingenium

Taurus Mycook

Primer robot de cuina intel·ligent amb connectivitat, Wi-Fi i el podràs connectar al teu ordinador o dispositiu mòbil.

Fins a un 40% de descompte

Dte: ofertes exclusives:

Mycook Legend a 399€ 

Mycook Legend a 399€ com mai abans s'ha vist.

 

Mycook, el producte estrella de la marca Taurus, es tracta d'un robot de cuina d'altes prestacions dissenyat i fabricat a Espanya i destinat a facilitar el dia a dia dels usuaris a la cuina. La primera Mycook, en la seva versió mecànica i incloent escalfament per inducció i balança integrada, va ser llançada al mercat en 2007 amb el que la marca compta amb anys d'experiència en aquesta mena de productes i un equip d'enginyers qualificats que assegura una alta qualitat.

Gaudeix amb el primer robot de cuina intel·ligent! Gràcies a la seva connectivitat Wi-Fi i el podràs connectar al teu ordinador o dispositiu mòbil per a pujar totes les receptes que puguis imaginar. Mycook pica, mol, tritura, emulsiona, elabora brous, cou pasta i fa infinitat de funcions més.

 

Black Friday Compra ara al millor preu el primer robot de cuina amb wifi! Per 699 € abans 1.199 €

Consulta l'oferta aquí.

Altres ofertes exclusives:

Mycook Legend a 399€ 

 

Condicions: 

  • Per a poder accedir a aquesta promoció és imprescindible realitzar el pagament del producte promocional amb qualsevol targeta de crèdit o dèbit de la Caixa d'Enginyers.
Aplicacions anidades
Aviso tarjetas Ingenium

Per beneficiar-se dels avantatges d'Ingenium Shopping i Ingenium Shopping PRO cal ser soci de la Cooperativa Consumidors i Usuaris i fer el pagament amb les targetes de Caixa d'Enginyers en els comerços adherits. 

 

Ves Superior