Inici
Indicadores riesgo empresas

ALERTES SOBRE LA LIQUIDITAT PER A PLANS DE PENSIONS:

 

El cobrament de la prestació o l'exercici del dret de rescat només son possibles en cas d'esdeveniment d'alguna de les contingències o supòsits excepcionals de liquiditat regulats en la normativa de plans i fons de pensions.

El valor dels drets de mobilització, de les prestacions i dels supòsits excepcionals de liquiditat depèn del valor de mercat dels actius del fons de pensions i pot provocar pèrdues rellevants.

Consulta les alertes de liquiditat i els indicadors de risc de cadascun dels nostres plans.

INDICADOR DE RISC PER A PLANS DE PENSIONS:

 

Potencialment menor rendiment
- Risc 1 2 3 4 5 6 7 + Risc
Potencialment major rendiment

L'indicador de risc de PP està calculat en base a dades històriques mitjançant l'indicador SRRI (Synthetic Risk Reward Indicator), que té una escala entre 1 i 7 i varia del 2 al 5. Aquesta dada pot no constituir una indicació fiable del futur perfil de risc del Pla. Adquireix aquesta categoria fonamentalment pel risc de tipus d'interès, així com pel de mercat i el de divises.

Slider cabecera Empresas new
Serveis per al teu dia a dia
Titulo 1 empresas

UNA BONA ATENCIÓ, DIA A DIA

Per a un creixement sostingut, les necessitats diàries i l'operativa que més necessites han de ser àgils i accessibles.

Empresas contenido 1 slider
El finançament que necessites
Titulo 1 empresas

VOLEM QUE LA TEVA EMPRESA
DONI ELS SEUS MILLORS FRUITS

Que la limitació de recursos no impedeixi el seu desenvolupament òptim. Disposa del millor finançament per al teu negoci, ja sigui a curt, mitjà o llarg termini.

Cuadro acceso Next Generation Empresas
Empresas contenido 2 slider
Protegeix la teva empresa
Titulo 3 empresas

QUE RES NO LA MARCEIXI:
PROTEGEIX-LA DE QUALSEVOL AMENAÇA

Amb el nostre Servei d'Assessorament en Assegurances (SAS)1 tindràs el millor aliat: una gestió global de tots els teus riscos amb una oferta asseguradora, única i a mida, que els agrupi, i un seguiment continu per a la gestió àgil dels sinistres, si se’n produeixen. Perquè la millor cobertura és el nostre millor servei.

Empresas contenido 3 slider
Planifica el teu futur
Titulo 4 empresas

I, si vols contribuir al futur de les persones que formen la teva empresa, pregunta'ns pels Plans de Pensions d'Ocupació i planificarem el pla més adequat a les vostres necessitats.

Els nostres professionals cuiden de la teva empresa:
està en bones mans

Vull saber-ne més

Disclaimer empresas new

(1) Assegurances contractades amb la intermediació de Caixa Enginyers, Operador de Bancassegurances Vinculat, SLU, inscrit en el registre de mediadors de la DGSFP amb el codi OV0052 i que té concertada l'assegurança de responsabilitat civil requerida per l'article 152 de Reial decret llei 3/2020, de 4 de febrer. Pots consultar aquí les companyies amb les quals Caixa Enginyers, Operador de Bancassegurances Vinculat, té contracte d’agència.

Els plans de pensions tenen com a entitat gestora a Caixa Enginyers Vida, SAU, i com a entitat dipositària i entitat promotora a Caixa Enginyers, SCC. Pots consultar el documento de Dades Fonamentals per al Partícip aquí o a qualsevol oficina de Caixa Enginyers. Consulta el DFP abans de fer qualsevol aportació. Les rendibilitats passades no impliquen rendibilitats futures.

 En ela comptes d'empreses s'aplicarà una comissió en concepte de manteniment del compte de 24 €/trimestre. Per exemple, per a un saldo mitjà de 10.000 € anuals, tenint en compte un 0% d'interès nominal anual suposaria un -0,96% TAE i una comissió de 24 € trimestrals. Consulta'ns per obtenir més informació sobre possibles bonificacions en la comissió de manteniment del teu compte.

 

Formulari de contacte
Formulario Multiidioma
Formulari

Formulari Més informació

Emplena el formulari  i contactarem amb tu el més aviat possible.

Tots els camps marcats amb * són obligatoris.

Canales contacto

 

 

 
localitzador oficines

Vine a visitar-nos

Localitza una oficina

 

 
teléfono de contacto

Truca'ns

900 300 321

 

 
whatsapp

Envía'ns un WhatsApp

646 420 384

 

Ves Superior