Indicadores riesgo sénior

ALERTES SOBRE LA LIQUIDITAT PER A PLANS DE PENSIONS:

 

El cobrament de la prestació o l'exercici del dret de rescat només son possibles en cas d'esdeveniment d'alguna de les contingències o supòsits excepcionals de liquiditat regulats en la normativa de plans i fons de pensions.

El valor dels drets de mobilització, de les prestacions i dels supòsits excepcionals de liquiditat depèn del valor de mercat dels actius del fons de pensions i pot provocar pèrdues rellevants.

Consulta les alertes de liquiditat i els indicadors de risc de cadascun dels nostres plans.

INDICADOR DE RISC PER A PP ISR:

 

Potencialment menor rendiment
- Risc 1 2 3 4 5 6 7 + Risc
Potencialment major rendiment

L'indicador de risc de PP està calculat en base a dades històriques mitjançant l'indicador SRRI (Synthetic Risk Reward Indicator), que té una escala entre 1 i 7 i varia del 2 al 5. Aquesta dada pot no constituir una indicació fiable del futur perfil de risc del Pla. Adquireix aquesta categoria fonamentalment pel risc de tipus d'interès, així com pel de mercat i el de divises.

INDICADOR DE RISC PER A COMPTES I DIPÒSITS:

1/6

Aquest número és indicatiu del risc del producte, sent 1/6 indicatiu de menor risc i 6/6 de major risc.

L'entitat es troba adherida al Fons de Garantia de Dipòsits d'Entitats de Crèdit, previst en el Reial Decret-llei 16/2011, de 14 d'octubre. L'import garantit serà d'un màxim de 100.000 euros per dipositant, segons s'estableix en l'article 10.1 del Reial Decret-llei 16/2011, de 14 d'octubre.

Els fons d’inversió tenen el seu propi indicador de risc, que pot ser superior al dels plans de pensions i al de comptes i dipòsits.

Slider cabecera Profesionales 2
Características profesionales 2

 

Perquè el teu compromís és el nostre compromís, volem premiar la confiança que diposites en nosaltres.

 

Compte Professional

 

Accedeix a tots els serveis del Compte Professional:

 Compte corrent

Compte Professional gratuït1.
Transferències nacionals i SEPA sense comissions. A través de la Banca ONLINE i la Banca MOBILE. La teva operativa

Ingrés de xecs nacionals i de transferències sense comissions.
Gestió gratuïta de la domiciliació del rebut d'autònoms de la SS i els pagaments d'impostos.
Gestió de remesa de rebuts. A través de la Banca ONLINE i la Banca MOBILE. 


Sense comissions sempre que facis un consum mínim de 1.000 € l’any. Amb avantatges addicionals si vas a l'estranger per feina o formació.
I retirada d’efectiu a dèbit sempre sense comissions als caixers de Caixa d’Enginyers, i també els 5 primers cops de cada mes als més de 16.000 caixers col·laboradors.La teva activitat

VIA-T, per només 15 € l'any.
Modalitat de TPV adaptada a la teva activitat professional.
Ofertes especials en Renting de vehicles.


 

A més, gaudeix de descomptes i avantatges exclusius per al teu negoci a Ingenium Shopping Pro


 

 

Que ningú no et pari, ni a tu ni al teu negoci

 

Tenim les solucions per mantenir la teva activitat en el present, però sense oblidar el teu futur:


 


  •  Préstec ECO Professional: reforma el teu negoci o local per millorar-ne l'eficiència energètica o estrena un cotxe ecològic.

També tens altres solucions de finançament, segons les teves necessitats específiques, com: pòlissa de crèdit professional, préstec inversió, pòlissa de bestreta de factures, préstec hipotecari per a locals i oficines, etc.


  •  Protecció Personal Autònoms: tranquil, estaràs cobert davant de qualsevol contingència que t’impedeixi treballar temporalment o definitivament.

Centra’t en el teu negoci. Disposem d’una àmplia gamma d’assegurances específiques per a tu: assegurances multirisc, de responsabilitat civil, de salut, de vehicles d’empresa, etc.

I, si vols centrar-te només en el teu negoci, el nostre Servei d’Assessorament en Assegurances se n’ocupa: els nostres experts faran un estudi global de tots els teus riscos, per donar-te les cobertures adequades segons les teves necessitats específiques i amb el millor servei postvenda.


Assegura't un bon futur i, alhora, contribueix que ho sigui en un món sostenible.

A més, et fem un Estudi de Previsió Personalitzat amb el qual projectar la teva situació en el moment de la jubilació i que et permetrà escollir els productes idonis per complementar-la. 

Des de 2018, la nostra Entitat és una organització neutra en carboni, compensant el 100% de les seves emissions de CO2, alhora que hem desenvolupat un pla per reduir‐les.

 

I, tot això, sense oblidar-nos de fer la teva vida més fàcil

 


Disclaimer profesionales 2

Tots els fons d’inversió tenen com a entitat gestora Caixa Enginyers Gestió, SGIIC, SAU, com a societat dipositària Caixa d’Enginyers, S. Coop. de Crèdit, i estan registrats en la CNMV. Els fons d’inversió no són dipòsits i comporten risc d’inversió, inclosa la possibilitat que, en períodes concrets de càlcul, es produeixin minusvàlues. Aquest document no és el fullet informatiu i no constitueix una oferta de compra o venda de participacions. Pots consultar el fullet informatiu i el document amb les Dades Fonamentals per a l’Inversor registrat en la CNMV a qualsevol oficina de Caixa d’Enginyers, a www.caixaenginyers.com o a www.cnmv.es. Siusplau, llegeix el fullet informatiu abans de realitzar qualsevol inversió i consulta la descripció de les tipologies de risc a les quals poden estar subjectes els fons d’inversió. Pots consultar els criteris d’Inversió Socialment Responsable dels nostres fons a www.caixaenginyers.com/web/fondosinversion/nuestro-compromiso-isr.

(1) Si es compleix, com a mínim, una de les dues opcions següents: realitzar una facturació trimestral mínima amb la Targeta Business de 2.000 €, o contractar una assegurança de Protecció Personal Autònoms a través de Caixa Enginyers Vida. Si no es compleix, s’aplicarà una comissió de manteniment de 12 €/trimestre en concepte de comissió de manteniment. Per exemple, per a un saldo mitjà de 10.000 € anuals, tenint en compte un 0% d’interès nominal anual i la comissió de 12 € trimestrals, suposaria un -0,48% TAE.

En obrir el teu compte, adquireixes un títol cooperatiu per import de 9,01 €, en concepte de part del capital social de la Cooperativa de Consumidors i Usuaris.
Assegurances contractades amb Caixa Enginyers Vida, Companyia d’Assegurances i Reassegurances, SAU, i amb la intermediació de Caixa d’Enginyers, Operador de Bancassegurances Vinculat, SLU, inscrit en el registre de mediadors de la DGSFP amb el codi OV0052. Pots consultar les companyies amb què Caixa d’Enginyers, Operador de Bancassegurances Vinculat, té contracte d’agència a www.caixaenginyers.com/web/grupo/detalle-grupo#bancaseguros. Els plans de pensions tenen com a entitat gestora Caixa d’Enginyers Vida, SAU, i com a entitat dipositària i entitat promotora Caixa d’Enginyers, SCC. Pot consultar-se el document de Dades Fonamentals per al Partícip a www.caixaenginyers.com/pensiones o a qualsevol oficina de Caixa d’Enginyers. Consulta el DFP abans de realitzar qualsevol aportació. Les rendibilitats passades no impliquen rendibilitats futures.

Aplicacions anidades
Título cuadro formulario

Sol·licita-ho ara

Formulario Multiidioma
Formulari

Formulari Fes-te soci/contractar

Emplena el formulari  i contactarem amb tu el més aviat possible.

Tots els camps marcats amb * són obligatoris.

Canales contacto

 

 

Vine a visitar-nos

Localitza una oficina

 
 

Truca'ns

900 300 321

 

Ves Superior