Slider cabecera reactivar cuenta valores
Intro reactivar cuenta valores

No esperis més, comença a operar ja amb el teu compte de valors. Pots fer-ho de forma totalment autònoma utilitzant les opcions que tens disponibles a la Banca ONLINE i a la Banca MOBILE. És molt fàcil. Des de l'opció Enginyers BORSA podràs accedir a tota la informació i fer qualsevol gestió quan vulguis.

Lista selección Valores

 

Consulta la nostra nova Selecció de Valors de Renda Variable 

 

La Selecció "Companyies pel Desenvolupament Sostenible - ISR" té principalment en consideració companyies d'elevada capitalització que tinguin un rol actiu en la lluita per la crisi climàtica. En la selecció ens trobarem models de negocis que estan estretament relacionats amb els Objectius pel Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides.

  Resum Selecció de valors

La Selecció "Rendibilitat per Dividend" inclou un llistat d'accions de companyies amb un model de negoci estable i una política financera de pagament de dividends de forma recurrent, sempre que els resultats anuals així ho permetin.

     Resum Selecció de valors

La Selecció "Stock Picking" inclou un llistat d'accions de companyies amb un model de negoci amb perspectives de creixement en vendes i beneficis a mig i llarg termini, encara que amb un major grau d'incertesa i per tant risc en la inversió

     Resum Selecció de valors

 

Vols saber-ne més? T'ensenyem les nostres eines d'inversió més destacades en aquest vídeo.

 

Si encara necessites més, vine als nostres tallers i trobades de Borsa  i Treu-li tot el partit al teu compte de valors!

Aplicacions anidades
Botón acceso Compra de Valores

disclaimer cuenta valores
Ves Superior