Publicador de continguts

Caixa d’Enginyers i la Coordinadora Catalana de Fundacions signen un conveni de col·laboració

07.06.2022
Amb aquest nou conveni, les dues entitats d’arrel social, desenvoluparan diversos projectes que busquen seguir sumant esforços en el marc del sector fundacional de Catalunya.

El grup cooperatiu financer i assegurador, Caixa d’Enginyers, ha signat un conveni de col·laboració amb la Coordinadora Catalana de Fundacions, entitat que representa els interessos de les fundacions davant els poders públics i la societat.

L’objectiu principal de la Coordinadora Catalana de Fundacions és oferir als seus associats instruments i serveis de valor afegit per contribuir al creixement del sector fundacional a Catalunya, fent visible la bona feina del sector per al benestar i el progrés de la societat i la ciutadania.

En la seva aposta per brindar un servei de qualitat i generar valor compartit més enllà del component financer, Caixa d’Enginyers oferirà a les fundacions associades a la Coordinadora un assessorament personalitzat per tractar d’atendre les problemàtiques d’operativa i finançament. A més, ambdues entitats, que tenen en comú una arrel d’economia social, han pactat desenvuplar un seguit de projectes per tal de seguir sumant esforços en el marc del sector fundacional de Catalunya.

Un dels projectes és la col·laboració en l’organització d’un cicle de webinars “Les fundacions al dia” sobre temes d’interès i actualitat de les fundacions, entre altres iniciatives d’interès per a les fundacions. L’Entitat cooperativa també oferirà, en exclusiva per a les fundacions associades a la Coordinadora, sessions sobre la gestió patrimonial, econòmica i financera orientades a aquest col·lectiu.

Aplicacions anidades
Ves Superior