Detalle comercio Ingenium
logo Abacus

Abacus cooperativa

Gaudeix de 5 euros de descompte per una compra mínima de 40 euros a qualsevol botiga Abacus i online.abacus.coop


        	banner Abacus
Fins a 10 euros de descompte

Abacus cooperativa t'ofereix joguines educatives per a petits i grans, material de manualitats per fomentar la creativitat, una àmplia gamma de productes de papereria, el que necessiten els més petits amb una creixent selecció de productes de puericultura, així com un gran ventall de llibres per totes les edats i de tots els gèneres.
Tots els productes que trobaràs en els establiments d'Abacus cooperativa són seleccionats amb uns criteris que reflecteixen els valors centrals de la cooperativa com ho són la responsabilitat social i l'orientació als consumidors i consumidores.

 

5% de descompte en llibres i preu de soci en la resta de productes per ser soci de Caixa d’Enginyers.

 

Tornada al Cole:

  • Gaudeix de 10 euros de descompte per una compra mínima de 50 euros a qualsevol botiga Abacus i online.abacus.coop

 

Promoció vàlida per a compres superiors a 50 euros realitzades del 14 de Agost al 30 de Setembre (excepte en llibres i serveis ) a qualsevol botiga d'Abacus cooperativa i la botiga online. Els vals no són acumulables entre ells ni amb altres promocions vigents, i només es podrà bescanviar un val per cada compra. Promoció aplicable només efectuant el pagament amb targetes de dèbit o de crèdit de Caixa d'Enginyers.

Aplicacions anidades
Aviso tarjetas Ingenium

Per beneficiar-se dels avantatges d'Ingenium Shopping i Ingenium Shopping PRO cal ser soci de la Cooperativa Consumidors i Usuaris i fer el pagament amb les targetes de Caixa d'Enginyers en els comerços adherits. 

 

Ves Superior