Detalle comercio Ingenium
logo L'Auditori

L'Auditori de Barcelona

FESTIVAL MOZART NITS D'ESTIU 2021 L’AUDITORI DE BARCELONA


        	banner L'Auditori
Fins a un 20% de descompte

FESTIVAL MOZART NITS D'ESTIU 2021
L’AUDITORI DE BARCELONA

 

Aquesta temporada neix el festival Mozart Nits d'Estiu, per fer-nos explorar, de la mà de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), l'obra del compositor de Salzburg: des dels nostres mestres de la simfonia Carles Baguer i Ferran Sor, passant pel seu admirat Haydn i fins a l'obra de l’extraordinària compositora romàntica, la francesa Louise Farrenc.

A l'orquestra de casa l'acompanyaran tres solistes joves de carrera brillant: la violinista Veronika Eberle, el clarinetista Andreas Ottensamer i el pianista Albert Cano Smit. Serà dirigida per batutes expertes en la interpretació amb criteris històrics: Laurence Equilbey, Jonathan Cohen i Andrea Marcon. Els concerts se celebraran a L’Auditori i al Palau de la Música Catalana.

Per aconseguir les entrades amb el 20% de descompte, en el moment de fer la compra heu de triar el descompte de Caixa D'Enginyers (Ingenium) i validar amb el codi i consulta des del botó "Accedir a l'Oferta".

Més informació i entrades: https://www.auditori.cat/ca/fest-mozart-nits-destiu

 

L'Auditori, inaugurat el març de 1999, és l'espai de música de més recent creació a Barcelona, seu de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, de la Banda Municipal de Barcelona i del Museu de la Música. Com a institució nacional que és, L'Auditori vol projectar Catalunya i Barcelona al món a través d'un projecte musical propi, estable i integrador. L'ampli abast social de la programació es completa amb un servei educatiu orientat a tots els públics, i amb el lideratge del programa Apropa Cultura, que defensa l'accessibilitat a la cultura.

L'Auditori és la primera sala de l'Estat espanyol que forma part, des de desembre de 2007, del European Concert Hall Organitzation (ECHO), l'associació d'auditoris més important d'Europa.

L'Auditori és un edifici modern de 42.000 metres quadrats dissenyat per l'arquitecte Rafael Moneo inaugurat el 22 de març de 1999. Es troba en el centre del nou pol de desplegament urbà de la plaça de les Glòries, on conflueixen les tres avingudes més grans i més llargues de la ciutat (la Diagonal, la Gran Via i la Meridiana), prop del casc antic de la ciutat, de la seva Eixample, al costat del Teatre Nacional, el nus de les Glòries, l'obertura de la Diagonal al mar, el districte @22 i la zona del Fórum.

L'edifici combina la sòbria modernitat externa amb la Sala 1 Pau Casals per 2.200 espectadors, la Sala 2 Oriol Martorell, amb 600 localitats, la Sala 3 Tete Montoliu de 400 places i la recentment inaugurada Sala 4 Alicia de Larrocha, de 152 localitats. En l'atri central d'accés s'ha construït un monumental cupulino cúbic de cristall amb forma de impluvi, decorat amb 'pintures rayadas' de Pablo Palazuelo. L'acústica de les sales ha estat minuciosament estudiada dins del projecte per l'enginyer especialitzat Higini Arau.

En el mateix complex musical, tenen la seva seu l'Escola Superior de Música de Catalunya i el Museu de la Música. Tot això converteix L'Auditori en un focus de la vida musical de la ciutat en els diferents camps de la divulgació, la docència i la recerca.

 

Compra d'entrades online

 


Pots comprar entrades fins a un 20% de descompte.

Has de:

1. Entrar a www.auditori.cat

2. Triar el concert i seleccionar les vostres localitats

3. En el moment de la compra, seleccionar el descompte i validar el codi promocional.

Promoció no acumulable.

Aplicacions anidades
Aviso tarjetas Ingenium

Per beneficiar-se dels avantatges d'Ingenium Shopping i Ingenium Shopping PRO cal ser soci de la Cooperativa Consumidors i Usuaris i fer el pagament amb les targetes de Caixa d'Enginyers en els comerços adherits. 

 

Ves Superior