Publicador de continguts

Caixa d’Enginyers llança una campanya de comunicació de notorietat de marca on les seves sòcies i socis són els protagonistes

23.05.2023

“Ni caixa ni banc, sòcies i socis. Oberta a tothom” és el claim de la campanya amb la qual l'entitat cooperativa posa en valor la importància del soci com a peça clau del seu model de banca cooperativa

Una entitat cooperativa oberta a tothom, i no sols per a enginyers, basada en el tracte personalitzat i en l'assessorament

La campanya estarà present en premsa, ràdio, televisió, xarxes socials, i enguany com a novetat s'acosta encara més a la ciutadania decorant els autobusos de Barcelona i Tarragona

Caixa d'Enginyers inicia la seva campanya de comunicació corporativa i notorietat de marca “Ni caixa ni banc, sòcies i socis. Oberta a tothom”. Amb aquest claim, l'Entitat, que l'any passat va celebrar els seus 55 anys d'història, posa en valor el seu model de banca cooperativa, on els seus socis i sòcies són alhora clients i propietaris.

El fil narratiu de la campanya de 2023 està centrat en un dels insights del model que representa Caixa d'Enginyers: la importància dels socis i sòcies com a pedra angular de l'Entitat. A més, la campanya d'enguany destaca que es tracta d'una entitat cooperativa oberta a tota mena de professionals, més enllà dels enginyers.

El model d'entitat cooperativa del qual fa gala Caixa d'Enginyers, forma part de l'economia social on el soci se situa en el centre i es busca la creació de valor compartit per a ell i per a la societat en general. És aquí on resideix l'essència d'entitat oberta a tothom i la raó per la qual Caixa d'Enginyers no té clients sinó socis i sòcies.

Caixa d'Enginyers té actualment més de 215.000 socis que són alhora clients i propietaris de l'Entitat. Aquest fet fa que la relació amb ells estigui basada en la proximitat, la flexibilitat i la transparència. A més, la seva missió és oferir-los un servei personalitzat i adaptat a les seves necessitats i expectatives, amb l'objectiu de vetllar per la salut financera de tots els seus socis i sòcies.

L'entitat Caixa d'Enginyers es va fundar fa ja més de 55 anys a la ciutat de Barcelona com una iniciativa d'un grup d'enginyers i per a donar resposta a les necessitats d'aquest col·lectiu en temes de finançament. No obstant això, i ja des de fa més de 40 anys, l'Entitat està oberta a tota mena de professionals i avui dia, disposa de 33 oficines repartides per tot el territori nacional.


“Ni caixa ni banc, sòcies i socis”

Una vegada més, Caixa d'Enginyers ha optat per un to de comunicació transparent i honest reflectint així la seva proximitat i compromís amb la societat. Aquesta vocació de servei tan pròxim, i també personalitzat, ha permès a Caixa d'Enginyers créixer de manera sòlida i constant secundant-se en els seus valors per a consolidar així el seu model de banca cooperativa.

La campanya de publicitat d'enguany té especial incidència a Catalunya ja que és on es troba el 66% de les oficines i el 90% de la base social de l'Entitat. Es tracta d'una campanya 360 amb un ambiciós pla de mitjans a través de diferents canals i suports: televisió, ràdio i premsa digital, i com a novetat enguany inclou una acció d'exteriors en autobusos a Barcelona i Tarragona, que cobriran les principals línies d'aquestes ciutats.

Montse Carbó, directora de comunicació, RSC i Fundació de Caixa d'Enginyers, afirma que “estem convençuts que aquesta campanya de notorietat i marca posa en valor la nostra essència i el nostre model de Banca cooperativa així com els sòlids valors que ens han portat a celebrar 55 anys d'història. Si bé és cert que vam néixer de la mà dels enginyers, avui som una entitat oberta a tothom, i això és el que hem volgut transmetre amb aquesta campanya.”

Segons Maria Vidal, responsable de comunicació corporativa de Caixa d'Enginyers, aquesta segona campanya, que ha estat realitzada una vegada més per l'agència APPLE TREE, “evoluciona respecte a la primera apostant per un pla de mitjans de comunicació molt més ampli i per primera vegada en la nostra història incloem una campanya d'exteriors, un mix que ens ajudarà a reforçar el nostre missatge i ens acosta a la ciutadania”.

Aplicacions anidades
Ves Superior