Publicador de continguts

Calendari de recepció de fons Next Generation EU

15.10.2021

Espanya va rebre el 17 d’agost el primer desemborsament corresponent a 9.000 milions per posar en marxa el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. No obstant, aquest primer pas només constitueix el 13% dels 69.500 milions que es preveuen obtenir en els propers tres anys a través de transferències directes, tal i com fixa el calendari de recepció de fons Next Generation EU, amb la possibilitat d’ampliar-se fins els 140.000 milions d’euros en crèdits abans de 2026.

Tenint en compte el calendari d’emissions previst per la Comissió Europea, es preveu el primer pagament semestral de 10.000 milions d’euros, que respondria a les fites i objectius assolits en el període des de febrer de 2020 fins al juny de 2021.

Què ens espera en els pròxims anys? Ens ho explica Fi Group aquí.

Caixa d’Enginyers participa activament en la distribució i aplicació dels Fons Europeus, assessorant els socis i les sòcies en l’accés als mateixos i analitzant el finançament addicional que puguin requerir els projectes d’inversió escollits. A més, l’Entitat també proporciona finançament previ fins que arribin les subvencions públiques.

Aplicacions anidades
Ves Superior