Publicador de continguts

Transició energètica: peça clau en el tercer trimestre

12.07.2022
Transició energètica

Recentment s’ha publicat el calendari de convocatòries previstes durant el segon semestre de 2022, en el que la transició energètica segueix sent una peça clau per assolir els objectius del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, amb importants convocatòries plantejades per al tercer trimestre.

El nostre partner, Fi Group, ens explica en profunditat els diferents tipus d’ajudes i convocatòries en aquest sentit. Les pots consultar aquí.

En aquest sentit, el Grup Caixa d’Enginyers ha reforçat la seva cartera de productes am el llançament del nou Préstec ECO Rehabilita, que estarà disponible pels seus socis i sòcies, amb l’objectiu de col·laborar en la concessió de finançament a particulars, empreses i comunitats de propietaris per a la rehabilitació d'habitatges en matèria de millora de l'eficiència, transició energètica, accessibilitat o conservació.

Caixa d’Enginyers participa activament en la distribució i aplicació dels Fons Europeus, assessorant els socis i les sòcies en l’accés als mateixos i analitzant el finançament addicional que puguin requerir els projectes d’inversió escollits. A més, l’Entitat també proporciona finançament previ fins que arribin les subvencions publiques.

Aplicacions anidades
Ves Superior