Detalle comercio Ingenium
logo Hotels Barceló Resort

Hotels Barceló Resort

Barceló Hotels & Resorts és una companyia espanyola capdavantera, entre les 25 primeres empreses hoteleres del món. Una empresa internacional, amb més de 80 anys d'experiència en el sector turístic i present en 16 països.


        	banner Hotels Barceló Resort
Fins a un 10% de descompte

Barceló Hotels & Resorts és una companyia espanyola capdavantera, entre les 25 primeres empreses hoteleres del món. Una empresa internacional, amb més de 80 anys d'experiència en el sector turístic i present en 16 països. Barceló H&R compta amb un portfolio d'hotels de QUALITAT, situats en el segment alt del mercat (4 i 5 estels), dins dels quals trobem:

  • Resorts amb un tot inclòs de luxe, en primera línia de les millors platges del Carib
  • Hotels vacacionals en les principals destinacions turístiques d'Espanya
  • Hotels urbans d'última generació a Europa, nord d'Àfrica i Amèrica Llatina
  • Una selecció d'hotels de luxe en entorns privilegiats.

 

A través dels nostres productes i serveis innovadors, com el concepte d'habitacions B-rooms, O Spa, Club Premium i B-Lounge, oferim als nostres clients una estada encara millor. Barceló H&R ofereix experiències úniques als seus hotels, des de jugar al golf en l'espectacular camp de golf de Jack Nicklaus (Barceló Montecastillo), fins a gaudir de l'escenari natural de la península de Formentor, sense oblidar els espectaculars resorts del Carib.

 

En Barceló Hotels & Resorts apostem per unes vacances amb els quals més vulgues, creant unes habitacions dissenyades perquè tota la família pugui estar junta. També per una vida sana i variada oferta gastronòmica per a totes les edats amb la qual gaudirà d'una experiència culinària diferent. Pels mes petits hem creat l'espai Buffet Barcy, adaptant el mobiliari a l'altura dels nens.
Tenim un ampli programa d'entreteniment: water park i piscines per a nens, Barcy Kids Club i activitats vàries amb monitors qualificats.

Barceló ho posa tot al seu abast, vostè tria.

 

La diversió està assegurada!

 

Descompte a Barceló H&R d'un 10% de descompte sobre el millor preu www.Barcelo.com, acumulable a ofertes excepte promocions puntuals.

Reservas On Line: www.barcelo.com

 

El descompte d'habitació s'aplica sobre el millor preu disponible en Barcelob2b.com, però no es combina amb cap oferta o promoció vigent.

 
 
 

I si marxes de vacances, contracta l'Assegurança d'Assistència en Viatge

Viatja tranquil per tot el món amb les cobertures més completes. Dels imprevistos ens n'ocupem nosaltres. +Info

 
Aplicacions anidades
Aviso tarjetas Ingenium

Per beneficiar-se dels avantatges d'Ingenium Shopping i Ingenium Shopping PRO cal ser soci de la Cooperativa Consumidors i Usuaris i fer el pagament amb les targetes de Caixa d'Enginyers en els comerços adherits. 

 

Ves Superior