Detalle comercio Ingenium
logo Hotels Barceló Resort

Hotels Barceló Resort

Barceló Hotels & Resorts és una companyia espanyola capdavantera, entre les 25 primeres empreses hoteleres del món. Una empresa internacional, amb més de 80 anys d'experiència en el sector turístic i present en 16 països.


        	banner Hotels Barceló Resort
Fins a un 10% de descompte

Barceló Hotels & Resorts és una companyia espanyola capdavantera, entre les 25 primeres empreses hoteleres del món. Una empresa internacional, amb més de 80 anys d'experiència en el sector turístic i present en 16 països. Barceló H&R compta amb un portfolio d'hotels de QUALITAT, situats en el segment alt del mercat (4 i 5 estels), dins dels quals trobem:

  • Resorts amb un tot inclòs de luxe, en primera línia de les millors platges del Carib
  • Hotels vacacionals en les principals destinacions turístiques d'Espanya
  • Hotels urbans d'última generació a Europa, nord d'Àfrica i Amèrica Llatina
  • Una selecció d'hotels de luxe en entorns privilegiats.

 

Condicions especials:

1. Validesa: Aquest acord estarà vigent des de la seva data de signatura fins a la finalització de l'any 2023. Finalitzat aquest període, i després de revisió per totes dues parts, l'acord podrà prolongar-se anualment. Oferta per a socis en tots els nostres hotels excepte Cuba, Àsia Gardens Hotel & Thai Spa, a Royal Hideaway Hotely Novo Resort The Residence Luxury Apartments by Barceló.

2. Aplicació: Tots els socis gaudiran d'un descompte sobre la millor tarifa disponible publicada en www.barcelo.com. Aquest descompte serà acumulable a ofertes excepte promocions puntuals fins a un topall màxim de 40% en hotels EMEA i Hotels urbans LATAM, i 50% en hotels Vacacionals LATAM. L'hotel es reserva el dret de sol·licitar credencials, com a targeta de presentació, carnet de soci, sempre acompanyat del DNI.

3. Reserves: Aquestes estaran sempre subjectes a disponibilitat exclusiva de l'hotel per a aquesta promoció, podent no estar disponibles fins la ultima habitació. Hauran d'efectuar-se exclusivament a través de la nostra web www.barcelo.com utilitzant el codi de descompte que Barceló Hotel Group facilita o telefonant al +34902101001 (des d'Espanya ) o +34971928021 (des d'un altre país).
Entra des del botó "Accedir a l'oferta" per descobrir el codi promocional.

4. Polítiques i gestos de cancel·lació: Podran variar segons la tarifa seleccionada en el moment de realitzar la reserva. Posem a disposició el correu electrònic asistencia@barcelo.com per a qualsevol consulta o dubte relatiu a aquest acord. amb el nostre Programa de Fidelització podràs sumar fins a un 10% de descompte addicional en les teves pròximes reserves, gaudir de descomptes en serveis extra durant l'estada* i molts avantatges exclusius més.

5. Experiència digital per als nostres clients: App canal de comunicació, Checkin En línia, CheckOutdigital i Mobile Key *

* Fins a 20% de descompte en serveis extra durant l'estada (per a hotels de regió EMEA). Mínim de 10% de descompte en Resort Discount (per a hotels de regió LATAM).* En hotels seleccionats.

 

La diversió està assegurada!

 

Descompte a Barceló H&R d'un 10% de descompte sobre el millor preu www.Barcelo.com, acumulable a ofertes excepte promocions puntuals.

Reserves online: www.barcelo.com

Entra des del botó "Accedir a l'oferta" per descobrir els codis promocionals.

 
 
 

I si marxes de vacances, contracta l'Assegurança d'Assistència en Viatge

Viatja tranquil per tot el món amb les cobertures més completes. Dels imprevistos ens n'ocupem nosaltres. +Info

 
Aplicacions anidades
Aviso tarjetas Ingenium

Per beneficiar-se dels avantatges d'Ingenium Shopping i Ingenium Shopping PRO cal ser soci de la Cooperativa Consumidors i Usuaris i fer el pagament amb les targetes de Caixa d'Enginyers en els comerços adherits. 

 

Ves Superior