Detalle comercio Ingenium
logo Cinesa

Cinesa

Anar al cinema és un dels plans més divertits per fer en parella, amb amics o família. I si és amb crispetes i refresc, molt millor!


        	banner Cinesa
Ofertes exclusives

Anar al cinema és un dels plans més divertits per fer en parella, amb amics o família. I si és amb crispetes i refresc, molt millor! A CINESA et convidem a crear molts d'aquests moments enfront de la gran pantalla.

Per això t'oferim dues promocions que no podràs rebutjar:

  • Preu reduït de dilluns a divendres (no festius), per a un màxim de 4 entrades (la del titular de la targeta + 3 acompanyants)
  • 2 Crispetes grans + 2 refresc de 75cl (tots els dies). Cada titular de targeta EURO 6000 podrà sol·licitar un màxim de 2 menús (4 crispetes grans + 4 refrescos 75cl).

*És imprescindible identificar-se amb la targeta de Caixa d'Enginyers.

Recorda mostrar el cupó descompto des de la pantalla del teu dispositiu mòbil, juntament amb la teva targeta, en el bar del cinema! (descàrrega el cupó descompto en el botó "DESCARREGAR DESCOMPTE")!

 

AMB L'ALIANÇA ENTRE CAIXA D'ENGINYERS I EURO 6000, APROFITA'T ARA TAMBÉ DELS NOUS DESCOMPTES I AVANTATGES QUE S'INCORPOREN A INGENIUM SHOPPING!

 

Entra i descobreix tots els descomptes.

Aplicacions anidades
Aviso tarjetas Ingenium

Per beneficiar-se dels avantatges d'Ingenium Shopping i Ingenium Shopping PRO cal ser soci de la Cooperativa Consumidors i Usuaris i fer el pagament amb les targetes de Caixa d'Enginyers en els comerços adherits. 

 

Ves Superior