Slider cabecera cuenta nómina
Intro cuenta nómina


Domicilia la nòmina o pensió a Caixa d'Enginyers i comença a gaudir de serveis exclusius: Compte Nòmina, Bestreta Nòmina i Préstec Nòmina

Título cuenta nómina

Compte nòmina

Característica Cuenta Nómina
 • Compte gratuït
  Sense comissió d'alta ni de manteniment1
  Sense comissió de manteniment si es domicilia una nòmina o pensió.1
 • Targetes gratuïtes
  Targetes de crèdit gratuïtes2
  Targetes de crèdit gratuïtes si realitzes compres per valor mínim de 1.000 euros anuals per targeta i titular. Amb avantatges addicionals si te'n vas a l'estranger per feina o per formació.
 • Cajeros
  Més de 16.000 caixers amb acord a la teva disposició3
  Fins a 5 disposicions d'efectiu a dèbit al mes sense comissió3 de Caixa d'Enginyers en més de 16.000 caixers adherits a l'acord.
  A més, disposem d'una xarxa de 55.000 caixers Allpoint sense recàrrec4 a l'estranger.
 • Transferencies gratuïtes
  Transferències nacionals sense costos
  Com a particular, podràs fer transferències gratuïtament a comptes de qualsevol entitat a través de la Banca ONLINE i la Banca MÒBIL i realitzar ingressos de xecs nacionals i ingressos de transferències nacionals gratuïts.
 • Ingenium Shopping<sup>5</sup>
  Descomptes exclusius a Ingenium Shopping
  Gaudiràs dels descomptes i avantatges específics en Ingenium Shopping pagant amb les targetes. Descobreix tots els establiments a: www.caixaenginyers.com/ingenium.
 • Operativa a distància
  On i quan vulguis
  Pagaments immediats amb el teu Smartphone amb Enginyers PAY (a través del registre a la plataforma de pagaments Bizum).
Aplicacions anidades
Botón Contratar Ahora

Contractar ara

Disclaimer Cuenta Nómina

En obrir el teu compte, adquireixes un títol cooperatiu per un import de 9,01 €. No es tracta d'una comissió, sinó de part del capital social de la Cooperativa de Consumidors i Usuaris - Ingenium que, a més de permetre't accedir als productes i serveis del Grup Caixa d'Enginyers, et dona dret a descomptes exclusius en nombrosos establiments col·laboradors, sempre que facis el pagament amb una targeta de Caixa d'Enginyers.

(1) Si es compleix com a mínim un d’aquests requisits: a) domiciliació de la pensió de la TGSS; b) domiciliació de la nòmina o ingressos recurrents per un import superior a 700 euros/mes; c) realització d’aportacions periòdiques de més de 100 euros/mes a fons d’inversió, plans de pensions o productes d’estalvi-vida del Grup Caixa d’Enginyers. Consulta el detall dels Requisits per a la exempció de la comissió de manteniment.

(2) Targetes de crèdit gratuïtes si realitzes compres per valor mínim de 1.000 euros anuals en compres per targeta i titular.

(3) Xarxa de caixers de Caixa d'Enginyers: retirades il·limitades a dèbit i consultes de saldos i últims moviments sense comissions. A crèdit: 2%, mínim 2 euros. Caixers nacionals adherits: Gratuïtes les 5 primeres operacions mensuals a dèbit ia crèdit de cada titular. A partir de la sisena operació mensual, el cost serà de 0,65 euros per operació; 0,55 euros a la xarxa Euro 6000. A crèdit: 2%, mínim 2,20 euros, més la comissió de 0,65 euros (0,55 euros en caixers Euro 6000), sense cap operació exempta. Consultes: 0,50 euros. Caixers internacionals: 3%, mínim 3 euros, en operacions d'efectiu a dèbit i 4,50% a crèdit, mínim 3 euros. Consultes: 0,50 euros. En cas que l'entitat propietària del caixer coure comissió d'accés, aquesta es repercutirà al soci. A la xarxa de caixers Allpoint no hi ha comissió d'accés. Les 5 operacions exemptes són per titular i mes, sumant les disposicions en caixers amb acord i en els internacionals.

(4) Els socis estaran exempts de la comissió Access Fee (import que cobra l'entitat propietària del caixer per prestar el servei). Els socis assumiran la resta de comissions habituals per canvi de divisa i per disposició d'efectiu.

(5) Descomptes exclusius per als nostres socis en més de 130 establiments, sempre que facis el pagament amb una targeta de Caixa d'Enginyers. Consulta els establiments en Ingenium Shopping.

Slider reducido préstamo nómina
Productes relacionats
Aplicacions anidades
Título cuadro formulario

Sol·licita-ho ara

Formulario Multiidioma
Formulari

Formulari Fes-te soci/contractar

Emplena el formulari  i contactarem amb tu el més aviat possible.

Tots els camps marcats amb * són obligatoris.

Canales contacto

 

 

Vine a visitar-nos

Localitza una oficina

 
 

Truca'ns

900 300 321

 

Ves Superior