Texto cabecera contactar

Contacta amb nosaltres

 

Tens algun dubte? T'ajudem!

 

Encara no ets soci?

Título Lo más consultado

El més consultat

El més consultat

El compte està exempt de comissió de manteniment si es compleixen una sèrie de requisits. Aquí et detallem quins són.

Si ets titular d'una targeta BASE, el passat mes d'agost et vam informar sobre un canvi de tarifa:*

 • La quota anual és de 35 €.
 • Per gaudir de l'exempció d'aquesta quota hauràs de tenir una targeta de crèdit associada al mateix compte i fer un consum anual en compres de 1.500 euros.

No disposes de targeta de crèdit? Pots contractar-la aquí. També podràs donar de baixa, si no la necessites, la teva targeta BASE des de la teva Banca ONLINE

(*) Pots consultar la comunicació en el teu E-docs de la Banca Online.

Pots modificar el teu número de mòbil a través de qualsevol de les nostres oficines o trucant a Banca TELEFÒNICA, al 933 102 626.

Tens més dubtes sobre la signatura per SMS? Cerca la resposta aquí . Resolem tots els teus dubtes sobre la verificació mitjançant autenticació forta.

Pots operar a través de tots els nostres Serveis Digitals. Consulta'ls per veure quines operacions pots fer amb cadascun d'ells.

Altres preguntes
Título Otras preguntas frecuentes

Altres preguntes

Preguntas frecuentes sobre tarjetas- Más información

Preguntes freqüents sobre targetes

tancar obrir
Icono flecha Abrir faq Cerrar faq

Significa que un tercer podria haver tingut accés a les dades de la seva targeta sense el seu consentiment.

Això ho ha pogut provocar una compra en algun comerç amb antecedents de frau o quan hi ha un robatori d'ordinadors o de dades per Internet en pàgines no segures.

Icono flecha Abrir faq Cerrar faq

Quant detectem que la seva targeta s’ha utilitzat en un entorn sospitós, procedim a bloquejar-la preventivament. Aquest tipus de bloqueig li permetrà seguir utilitzant caixers automàtics i realitzar compres mitjançant xip més PIN o mitjançant els seus dispositius mòbils, però no podrà utilitzar-la en compres per comerç electrònic o en terminals que no sol·licitin PIN.

A més, li enviem un missatge amb el contingut següent:

“La seva targeta acabada en **** podria estar compromesa. Li recomanem que la bloquegi a la BancaONLINE o BancaMOBILE. Més info: Preguntes freqüents sobre targetes de la web.“

Icono flecha Abrir faq Cerrar faq

Després d'haver rebut la notificació en la qual l’informem que hem detectat que la seva targeta podria estar compromesa, li recomanem que la bloquegi a través de la seva BancaONLINE o BancaMOBILE, indicant frau en el camp de tipus de bloqueig. Si no disposa del servei, posi’s en contacte amb nosaltres tan aviat com pugui per bloquejar-la de manera definitiva.

Una vegada bloquejada, li’n remetrem una altra que podrà passar a recollir per la seva oficina o rebrà al seu domicili, segons el que ens hagi indicat.

Quant rebi la nova targeta, recordi activar-la per tal de poder-la seguir utilitzant amb normalitat i afegir-la al seu dispositiu mòbil si així ho desitja.

En cas que no pugui prescindir de la seva targeta quan rebi el missatge, pot bloquejar-la més endavant, tenint en compte que només podrà operar en caixers i establiments físics que requereixin PIN o amb els dispositius mòbils.

Icono flecha Abrir faq Cerrar faq

Pots realitzar una operació en un caixer automàtic o comerç que validi correctament el teu codi PIN.

A través de l'opció de Banca ONLINE: Targetes > Operacions > Activar una targeta

També la pots activar a través del servei de Banca TELEFÒNICA, trucant al telèfon 900 300 321.

En cas de no activar la teva targeta:

 1. Si no l’actives i intentes fer una compra o disposició amb contactless o comerç electrònic, l’operació se’t denegarà.
 2. Si la nova targeta es una reposició o duplicat de una anterior i aquesta la tenies afegida a un "XPay", amb el wallet del mòbil o rellotge podràs operar sense activar la targeta física. EL motiu es que el mòbil utilitza un numero fictici de targeta associat a la real que s’actualitza en el moment que s’emet la nova i, en identificar-te en el teu dispositiu, ja pots utilitzar-la, però recorda que la targeta física continua estant inactiva.
 3. Si no ens comuniques que no has rebut correctament una targeta o bé no en fas l’anul·lació corresponent, entenem que la vols utilitzar i, per tant, es cobra la quota anual.
  • Si no has rebut la targeta, pots posar-te en contacte amb nosaltres a travès del servei de Banca TELEFÒNICA trucant al telèfon 900 300 321 de dilluns a divendres de 8.30 h a 18 h i revisarem la teva adreça per comprovar si hi ha cap error i te la tornarem a enviar.
Icono flecha Abrir faq Cerrar faq

A través de la següent opció de Banca ONLINE: Targetes > Número secret (PIN).

Icono flecha Abrir faq Cerrar faq

Si la teva targeta és MasterCard pots canviar el PIN en qualsevol caixer automàtic que tingui l'opció habilitada. Si la teva targeta és VISA pots modificar-lo en caixers de Caixa Enginyers.

Icono flecha Abrir faq Cerrar faq

Pot ser per diferents motius, t'expliquem com solucionar-ho en cada cas:

 1. Si la targeta és de dèbit, pot ser que no tinguis suficient saldo disponible al compte corrent associat. Pots revisar el saldo, a través de la següent opció de Banca ONLINE Comptes > Consultes > Saldo.
 2. Si la targeta és de crèdit, pot ser que hagis esgotat el límit de crèdit mensual. Pots consultar el crèdit disponible a cada moment, a través de la següent opció de Banca ONLINE Targetes > Consultes > Saldo disponible.
 3. No estàs marcant el número PIN correcte. El pots consultar, a través de la següent opció de Banca ONLINE Targetes > Consultes > Número secret (PIN).
 4. El PIN de la teva targeta s'ha bloquejat:
  • Si has marcat tres vegades incorrectament el PIN a un comerç físic, desbloqueja la targeta realitzant un canvi de PIN en un caixer de Caixa d'Enginyers.
  • Si has marcat tres vegades incorrectament el PIN a un caixer automàtic, pots tornar a operar passades 24 hores, assegurant-te de marcar el PIN correcte.
  • Si has marcat tres vegades incorrectament el PIN a un comerç electrònic, pots sol·licitar el desbloqueig a través del servei de Banca TELEFÒNICA, trucant al 900 300 321.


Pots sol·licitar un duplicat a través de la següent opció de Banca ONLINE: Targetes > Duplicat de targeta per deteriorament.

Icono flecha Abrir faq Cerrar faq
 1. Si has marcat tres vegades incorrectament el PIN a un comerç físic, desbloqueja la targeta realitzant un canvi de PIN en un caixer de Caixa Enginyers.
 2. Si has marcat tres vegades incorrectament el PIN a un caixer automàtic, pots tornar a operar passades 24 hores, assegurant-te de marcar el PIN correcte.
 3. Si has marcat tres vegades incorrectament el PIN a un comerç electrònic, pots sol·licitar el desbloqueig a través del servei de Banca TELEFÒNICA, trucant al 900 300 321.
Icono flecha Abrir faq Cerrar faq

Pots bloquejar la teva targeta a través de l'opció opció de Banca ONLINE o Banca MOBILE  Targetes > Operacions > Bloquejar una targeta.

Si tens dubtes, també pots apagar o encendre temporalment la teva targeta a través de l'opció de Banca ONLINE o Banca MOBILE Targetes > Configurar la meva targeta

També pots contactar amb el nostre servei de Banca TELEFÒNICA, trucant al telèfon 900 300 321 de dilluns a divendres de 8:30 a 18h. Fora d'aquest horari cal que truquis al 913 626 200.

Icono flecha Abrir faq Cerrar faq

A través de la següent opció de Banca ONLINE: Targetes > Contractar una nova targeta.

Pots consultar la nostra  gamma de targetes.

Rebràs al teu domicili el contracte de la targeta que hagis sol·licitat perquè el signis i ho retornis en el sobre de franqueig adjunt. Quan rebem el contracte, tramitarem la sol·licitud i rebràs la targeta per correu al teu domicili.

També pots fer la sol·licitud directament a qualsevol de les nostres oficines i signar allà mateix el contracte.

Icono flecha Abrir faq Cerrar faq

Pots lliurar el plàstic a qualsevol de les nostres oficines i signar el document de cancel·lació del contracte.

Si no pots passar per l'oficina, pots enviar una carta signada adreçada a la teva oficina habitual, indicant que vols donar de baixa la targeta per no ús, juntament amb el plàstic tallat per la meitat.

Icono flecha Abrir faq Cerrar faq

No és necessari que facis cap gestió. La teva targeta serà vàlida fins a l'últim dia del mes de caducitat i abans que finalitzi aquest mes, rebràs la renovació al teu domicili o a la teva oficina habitual. Pots consultar el destí de la teva propera targeta a través de la següent opció de Banca ONLINE: Targetes > Consultes > Condicions.

Icono flecha Abrir faq Cerrar faq

Pots modificar els límits a través del nostre servei de Banca TELEFÒNICA, trucant al telèfon 900 300 321. Serà necessari que disposis del teu codi d'usuari i clau d'accés.

Icono flecha Abrir faq Cerrar faq

Totes les compres realitzades abans del dia 22 del mes, es carregaran al teu compte el dia 1 del mes següent i en aquest moment, és quan es reposa el límit de crèdit per l'import que has pagat.

Si l'operació està realitzada dins del període de facturació, però el comerç la confirma uns dies després que s'hi hagi tancat aquest període, el càrrec quedarà pendent per a la següent liquidació.

Icono flecha Abrir faq Cerrar faq

A través de la següent opció de Banca Online: Targetes > Consultes > Saldo i Moviments. Pots veure el detall de les operacions confirmades i pendents de confirmar.

Icono flecha Abrir faq Cerrar faq

A través de la següent opció de Banca ONLINE: Targetes > Operacions > Canvi modalitat de pagament.

Si t'interessa que la nova forma de pagament s'apliqui en el proper rebut, has de demanar el canvi com a màxim fins a les 20 h del penúltim dia hàbil de mes.

Icono flecha Abrir faq Cerrar faq

A través de la següent opció de Banca ONLINE: Targetes > Operacions > Sol·licitud de nou límit de crèdit, indicant si necessites l'ampliació de forma permanent o temporal. Una vegada estigui aplicat rebràs un SMS amb la confirmació.

Icono flecha Abrir faq Cerrar faq

Podràs avançar el saldo disposat de la teva targeta, a través de la següent opció de Banca ONLINE Targetes > Operacions >Ingrés en targeta de crèdit.

Per a que l'ingrés redueixi l'import del pròxim rebut, has de fer la sol·licitud abans del tancament de la facturació (dia 22 de cada mes)

Icono flecha Abrir faq Cerrar faq

Si no reconeixes l'operació has de bloquejar el més aviat possible la targeta per frau per evitar més càrrecs. El bloqueig el podràs fer a través de l'opció opció de Banca ONLINE: Targetes > Operacions > Bloquejar una targeta; a través del servei de Banca TELEFÒNICA, trucant al telèfon 900 300 321.

Et recomanem que intentis contactar amb el propi comerç ja que és la via més fàcil perquè, si es tracta d'un error, et retrocedeixin l'operació. Si no és possible, és necessari realitzar una denúncia policial per frau a qualsevol comissaria, on et sol·licitaran els últims extractes de la targeta bloquejada, per la qual cosa et recomanem que els guardis prèviament des del servei i-docs de Banca ONLINE, ja que una vegada bloquejada la targeta no podràs accedir a aquesta informació.

Pots reclamar l'operació fraudulenta accedint a l'operació de Banca ONLINE: Targetes > Consultes > Saldo i moviments o bé a la de Targetes > Operacions > Bloquejar una targeta, des d'on hauràs d'omplir la sol·licitud de reclamació i enviar-la al costat de la denúncia

Icono flecha Abrir faq Cerrar faq

Les operacions realitzades amb targeta no es poden retrocedir directament.

T'expliquem com procedir en funció de cada cas:

 1. Si en algun moment has operat en aquest comerç o portal web, però no estàs conforme amb l'import o el servei prestat, has de contactar amb ells perquè et proporcionin més informació del càrrec i si correspon, instruccions per a la devolució de l'import.
 2. Si es tracta d'una subscripció a un servei, hauràs de contactar amb el comerç, on podran anul·lar-te el càrrec si escau i t'explicaran com donar de baixa la subscripció per a propers períodes. En cas que no puguis contactar amb el propi comerç, pots emplenar i enviar la sol·licitud de reclamació d'operació fraudulenta accedint a l'operació de Banca ONLINE: Targetes > Consultes > Saldo i moviments.
 3. Si no has realitzat ni autoritzat aquestes operacions i creus que pugui tractar-se d'un frau, has de procedir segons l'explicat en el punt "Com puc bloquejar la meva targeta per pèrdua, robatori o frau?".
Icono flecha Abrir faq Cerrar faq

El procediment habitual de la majoria de benzineres automàtiques d'Europa, és fer una retenció per un import màxim (normalment entre 100 i 150 euros) que uns dies després es regularitzarà de forma automàtica. En un període aproximat de 10 dies hàbils, hauries de tenir ingressat al compte, l'import de la primera retenció i carregat l'import correcte.

Icono flecha Abrir faq Cerrar faq

Gràcies als acords signats amb diverses entitats, ara pot retirar diners en efectiu fins a 5 vegades al mes en més de 16.000 caixers sense comissió. A més, també disposem d’una xarxa de 55.000 caixers Allpoint sense recàrrec a l’estranger a països com Canadà, EUA, Mèxic, Puerto Rico i Regne Unit.

Targetes Base, Clasic, Premier, DUAL, Business Dèbit i Business Crèdit

 • Disposicions d'efectiu a dèbit:

Als caixers de Caixa Enginyers: són gratuïtes.

A les entitats amb les quals hem signat l'acord: Les 5 primeres disposicions mensuals de cada titular són gratuïtes.
En les següents disposicions d'efectiu mensuals de cada titular en entitats amb les quals hem signat un acord es cobraran entre 0,30 i 0,85 euros per operació (consultar detall en el llibre de tarifes publicat a la web).

Resta de caixers nacionals: Es repercuteix la comissió que cobri l'entitat propietària del caixer (sense cap operació exempta). Abans de confirmar l'operació l'informaran de la comissió que aplicaran i vostè tindrà l'opció d'acceptar o cancel·lar la disposició d'efectiu.

Caixers internacionals: 3%, mínim 3,00 euros (sense cap operació exempta).

Comissió de canvi de divisa per la disposició d'efectiu i per les compres que es facin en una moneda diferent de l'euro: 2,5% sobre l'import de l'operació.

L’entitat propietària del caixer pot cobrar-te la comissió Access Fee (import que cobra l'entitat propietària del caixer per prestar el servei), excepte als caixers Allpoint a països com Canadà, EUA, Mèxic, Puerto Rico.

 • Disposicions d'efectiu a crèdit:

Als caixers de Caixa Enginyers: 2%, mínim 2,20 euros.

A les entitats amb les quals hem signat l'acord: 2%, mínim 2,20 euros més la comissió d'entre 0,30 i 0,85 euros per operació (consultar detall en el llibre de tarifes publicat a la web), sense cap operació exempta.

Resta de caixers nacionals: 2%, mínim 2,20 euros més la comissió que cobri l'entitat propietària del caixer (sense cap operació exempta).

Caixers internacionals: 4,50%, mínim 3,00 euros (sense cap operació exempta).

Comissió de canvi de divisa per la disposició d'efectiu i per les compres que es facin en una moneda diferent de l'euro: 2,5% sobre l'import de l'operació.

L’entitat propietària del caixer pot cobrar-te la comissió Access Fee (import que cobra l'entitat propietària del caixer per prestar el servei), excepte als caixers Allpoint a països com Canadà, EUA, Mèxic, Puerto Rico.

 • Consultes de saldos i darrers moviments: 0,50 euros (sense cap operació exempta). Gratuïtes als caixers de Caixa Enginyers.

Targetes MOVE, Business i Soci Cooperatiu

 • Disposicions d'efectiu a dèbit:

 

Als caixers de Caixa Enginyers: són gratuïtes.

A les entitats amb les quals hem signat l'acord: Les 5 primeres disposicions mensuals de cada titular són gratuïtes.
En les següents disposicions d'efectiu mensuals de cada titular en entitats amb les quals hem signat un acord es cobraran En les següents disposicions d'efectiu mensuals de cada titular en entitats amb les quals hem signat un acord es cobraran entre 0,30 i 0,85 euros per operació (consultar detall en el llibre de tarifes publicat a la web).

Resta de caixers nacionals: Es repercuteix la comissió que cobri l'entitat propietària del caixer (sense cap operació exempta). Abans de confirmar l'operació l'informaran de la comissió que aplicaran i vostè tindrà l'opció d'acceptar o cancel·lar la disposició d'efectiu.

Caixers internacionals: gratuïtes les 5 primeres disposicions mensuals (tant a dèbit com a crèdit) de cada titular. En les disposicions posteriors, la comissió és del 3% en operacions d'efectiu a dèbit i del 4,50% a crèdit, amb un mínim 3 euros.

En cas que l'entitat propietària del caixer cobri comissió d'accés, aquesta es repercutirà al soci. En la xarxa de caixers Allpoint no hi ha comissió d'accés.

Les 5 operacions exemptes són per titular i més, sumant les disposicions en caixers amb acord i en els internacionals.

 • Disposicions d'efectiu a crèdit:

Als caixers de Caixa Enginyers: 2%, mínim 2,20 euros.

A les entitats amb les quals hem signat l'acord: 2%, mínim 2,20 euros més la comissió d'en les següents disposicions d'efectiu mensuals de cada titular en entitats amb les quals hem signat un acord es cobraran entre 0,30 i 0,85 euros per operació (consultar detall en el llibre de tarifes publicat a la web), sense cap operació exempta.

Resta de caixers nacionals: 2%, mínim 2,20 euros més la comissió que cobri l'entitat propietària del caixer (sense cap operació exempta).

Caixers internacionals: gratuïtes les 5 primeres disposicions mensuals (tant a dèbit com a crèdit) de cada titular. En les disposicions posteriors, la comissió és del 3% en operacions d'efectiu a dèbit i del 4,50% a crèdit, amb un mínim 3 euros.

En cas que l'entitat propietària del caixer cobri comissió d'accés, aquesta es repercutirà al soci. En la xarxa de caixers Allpoint no hi ha comissió d'accés.

Les 5 operacions exemptes són per titular i més, sumant les disposicions en caixers amb acord i en els internacionals.

Comissió de canvi de divisa per la disposició d'efectiu i per les compres que es facin en una moneda diferent de l'euro: 0%.

 • Consultes de saldos i darrers moviments: 0,50 euros (sense cap operació exempta). Gratuïtes als caixers de Caixa Enginyers.

Pots consultar en aquest enllaç el llistat d’entitats amb les quals hem signat acord.

Icono flecha Abrir faq Cerrar faq

Sí, les nostres targetes són totalment operatives a l'estranger.

Pots consultar les tarifes que s'apliquen a l'estranger.

En el cas que surtis a l'estranger per estudis, informa't de les nostres condicions especials d'Erasmus.

Icono flecha Abrir faq Cerrar faq

Les targetes de crèdit per a particulars i totes les de professionals són gratuïtes per als socis de menys de 26 anys, els de més de 65 anys i per als socis que facin un consum anual en compres superior als 1.000 euros per targeta i titular.
Les targetes de dèbit de Caixa Enginyers sempre tindran un cost, excepte en el cas de realitzar un consum de més de 1.500 euros anuals en compres amb una targeta de crèdit que tingui el mateix titular i estigui associada al mateix compte. També està exempta de comissió de manteniment la targeta MOVE per als socis de menys de 26 anys.

Si vols consultar quin import portes acumulat a cada moment, pots fer-ho a través de la següent opció de Banca ONLINE Targetes > Consultes > Condicions: Imp. Acum. Comerç.

Icono flecha Abrir faq Cerrar faq

Servei Card Benefit

La teva targeta compta amb el programa exclusiu de Caixa Enginyers Card Benefit que inclou:

 • Missatges d'avís per SMS: perquè estiguis informat de les transaccions que es realitzen amb la targeta, t'enviarem missatges SMS quan facis compres de més de 150 euros en territori nacional i operacions a partir de 10 euros a l'estranger.
 • Atenció permanent 24 hores: Pots comunicar qualsevol incidència o anul·lar la teva targeta en cas de pèrdua o robatori a través de l'opció de la Banca ONLINE: Targetes > Operacions > Bloquejar una targeta.
  També pots posar-te en contacte amb Atenció DIGITAL per ajudar-te amb qualsevol tema relacionat amb la teva targeta.

Per gaudir d'aquest programa i poder avisar en cas de qualsevol incidència és important que tinguem El teu número de telèfon mòbil principal sempre actualitzat. El pots informar o modificar en qualsevol moment a través de la Banca ONLINE: Perfil > Dades Personals > Telèfons. Aquests SMS només s'envien a mòbils nacionals.

Descomptes

Ingenium Shopping et dona accés a avantatges i descomptes en un gran nombre d'establiments comercials de prestigi, només pel fet de pagar amb les targetes de Caixa Enginyers. Consulteu els establiments adherits a Ingenium Shopping.

Personalitza les teves targetes

Accedeix a Banca ONLINE o a Banca MOBILE i decideix com utilitzar les targetes sempre que ho necessitis:

 • Fraccionar compres: Les compres de més de 180 euros es poden fraccionar en un màxim de 36 mesos.
 • Traspassar saldo: Pots enviar-te diners des de les targetes de crèdit al teu compte corrent si ho necessites.
 • Configura targetes: decideix quan i com vols que funcionin les teves targetes. Apaga o encén les diferents funcions de la targeta (compres on-line, efectiu en caixers, etc.) de forma immediata i sempre que vulguis.
Icono flecha Abrir faq Cerrar faq

La teva targeta porta un xip adaptat a l'estàndard de seguretat internacional que la protegeix contra la falsificació.

A més, totes les operacions són analitzades informàticament i si es detecta una possible operació fraudulenta, ens posarem en contacte amb tu ràpidament per avisar-te i, si cal, enviar-te una nova targeta.

Icono flecha Abrir faq Cerrar faq

A més del xip, que és compatible amb els terminals de tots els comerços, la teva targeta de Caixa Enginyers també incorpora la tecnologia Contactless.

 

La tecnologia Contactless et permet fer pagaments amb més rapidesa i sense lliurar la targeta a terceres persones. Si el terminal disposa d'aquesta tecnologia, només cal que hi apropis la targeta. Quan sentis el senyal acústic voldrà dir que s'ha fet el pagament.

 

Per a compres d'imports superiors a 50 euros, hauràs de teclejar el PIN.

 

Per motius de seguretat, quan utilitzis la tecnologia Contactless i acumulis diversos pagaments consecutius per valor superior a 50 euros, o bé hagis arribat als 15 pagaments utilitzant aquesta tecnologia, en la compra següent se't denegarà l'operació i hauràs d'introduir el xip i el PIN.

Icono flecha Abrir faq Cerrar faq

El VIA-T és un dispositiu de pagament sense contacte que et permet pagar els peatges de les principals autopistes sense necessitat d'aturar-te. No requereix cap tipus d'instal·lació, només cal situar el dispositiu al vidre del vehicle darrera del retrovisor central.

El pots sol·licitar a través de la següent opció de Banca ONLINE: Targetes > Contractar una nova targeta > VIA-T. Rebràs al teu domicili el contracte perquè el signis i ho retornis en el sobre de franqueig adjunt. Quan ho rebem tramitarem la sol·licitud i en uns dies podràs recollir el VIA-T en l'oficina que hagis indicat.

El cost de l'alta del dispositiu és de 15 euros i posteriorment, s'aplicarà una comissió de manteniment de 15 euros anuals.

Icono flecha Abrir faq Cerrar faq

El VIA-T no funciona fora d'Espanya, excepte a Portugal.

Preguntas frecuentes sobre Banca ONLINE - Más información

Preguntes freqüents sobre Banca ONLINE

tancar obrir
Icona fletxa Obrir faq Tancar faq

Pots consultar el teu codi d'usuari al contracte de Banca ONLINE. Pot ser diferent en funció del tipus de identificació:

 • Accessos de persones físiques: DNI o NIE amb lletres, sense espais ni guions.
 • Accessos de persones jurídiques: cada usuari tindrà assignat un  codi propi que serà el CIF de l'empresa més una terminació de 2 o 3 dígits, sense espais ni guions.

Si truques al servei de Banca TELEFÒNICA, recorda que el codi d'usuari serà el mateix però hauràs d'introduir-ho sense lletres

Icona fletxa Obrir faq Tancar faq

A través del servei de Banca ONLINE o de Banca MÒBIL des de l'enllaç "Has oblidat la teva clau d'accés?" ubicat sota les claus d'accés habituals.

En cas de no tenir actualitzat el número de mòbil a la nostra base de dades, pots sol·licitar l'enviament d'una nova clau personalment a qualsevol de les nostres oficines o mitjançant Banca TELEFÒNICA i te l'enviarem per correu postal ordinari a l'adreça que tinguem informada.

Icona fletxa Obrir faq Tancar faq

Pots modificar la clau d'accés per una altra que et sigui més fàcil de recordar, a través de la següent opció de Banca ONLINE:

 • Perfil > La meva Banca ONLINE > Canviar de clau d'accés

La nova clau, pot tenir entre 4 i 10 posicions numèriques.

Icona fletxa Obrir faq Tancar faq

Per reactivar l'accés és necessari que contactis amb el servei de Banca TELEFONICA, trucant al telèfon 900 300 321

Icona fletxa Obrir faq Tancar faq

El límit per a comptes no propis dels canals a distància és de 15.000 euros al dia.

En cas que se sol·liciti una ampliació per Banca TELEFÒNICA, pot ser màxim de 60.000 euros a el dia.

Pots consultar el límit disponible, a través de la següent opció de Banca ONLINE: Serveis > La meva Banca ONLINE > Consultar límits

Icona fletxa Obrir faq Tancar faq

Tens diferents opcions, depenent de l'import:

 • Pots dividir la transferència i fer-la en diferents dies.
 • Pots fer-la personalment a qualsevol de les nostres oficines identificant-te amb el teu DNI, ja que presencialment no hi ha limitació d'import.
 • Pots sol·licitar una ampliació fins a 12.000 euros diaris (persones físiques) o fins a 30.000 euros diaris (persones jurídiques),  a través del servei de Banca TELEFONICA, trucant al telèfon 900 300 321. El límit serà efectiu l'endemà hàbil.

Si necessites un límit superior, has de gestionar-ho personalment a qualsevol de les nostres oficines.

Preguntas frecuentes sobre Operativa - Más información

Preguntes freqüents sobre operacions amb comptes

tancar obrir
obrir tancar

La data d'abonament, dependrà de l'hora en la que hagis fet la transferència.

 • Ordenada abans de les 12h: Es processa i s'abona a l'altra entitat el mateix dia.
 • Ordenada entre les 12h i les 17h: Es processa aquest mateix dia, però s'abona a l'altra entitat el següent dia hàbil.
 • Ordenada després de les 17h: Es processa el següent dia hàbil a les 12h i s'abona a l'altra entitat, el mateix dia que s'ha processat.

Si el dia de la sol·licitud és dissabte o dia festiu, la transferència es processarà el següent dia hàbil.

També disposes del Servei de Transferències immediates, des de tots els canals (oficines, Banca ONLINE, Banca TELEFÓNICA i Banca MOBILE) Amb el qual podràs realitzar operacions de fins a 700€ o fins a 1.000€ al día a comptes nacionals en euros i s'abonaran immediatament en el compte del beneficiari. (Només entre entitats adherides a aquest servei).

Consulta les comissions associades.

obrir tancar

Si la transferència encara no està executada, la pots anul·lar a través de la següent opció de Banca ONLINE: Comptes > Transferències > Consulta/Anul·lació de transferències.

Una vegada ja està executada i ha estat enviada a l'altra entitat no és possible l'anul·lació. No obstant això, es pot sol·licitar a l'altra entitat la devolució de la mateixa, però en aquest cas, serà necessària l'autorització prèvia del beneficiari per a la retirada de l'import del seu compte. Per aquest motiu, et recomanem que si coneixes al beneficiari, contactis amb ell directament, perquè et pugui realitzar una transferència ja que la gestió és molt més ràpida.

Si finalment decideixes sol·licitar la devolució directament a l'altra entitat, podràs realitzar la gestió a través del servei de Banca TELEFÒNICA trucant al telèfon 900 300 321.

obrir tancar

No és possible, però pots anul·lar-la i ordenar una de nova, a través de la següent opció de Banca ONLINE: Comptes > Transferència > Consulta/Anul·lació de transferències.

obrir tancar

Els justificants de les transferències realitzades només es poden imprimir al moment en què es realitzen, a través del botó blau "Imprimir" que apareixerà una vegada hagis signat l'operació.

Després d'haver-se executat, en unes 24-48 hores hàbils, podràs accedir a una còpia a través del servei de correspondència e-Docs en el botó de la capçalera de Banca ONLINE seleccionant el número de compte de càrrec.

obrir tancar

A l’apartat de “Transferència Nacional”, seleccionant com a compte de destí “Els meus comptes favorits” podràs donar-ne d’alta nous o eliminar els que ja tinguis configurats a través de l’opció “Editar”.

obrir tancar

El servei de Banca ONLINE a partir de mitjanit i durant unes hores, no funciona en línia. Això vol dir que les operacions que es realitzen durant aquesta franja, no es validen directament sinó que s'executen quan el sistema torna a estar operatiu.

Et recomanem consultar l'estat final de les teves ordres abans de tornar-les a gravar, a través de la següent opció de Banca ONLINE:

Serveis > Operacions Banca ONLINE > Bústia d'operacions pendents

obrir tancar

El BIC o SWIFT de Caixa d'Enginyers és CDENESBBXXX. Aquest és el codi que ens identifica com a entitat davant tots els altres bancs i entitats financeres del món.

obrir tancar

Tens diverses opcions en funció del país de destinació i la divisa utilitzada:

   1. Transferències SEPA

Serien les realitzades a un dels 28 països que formen la Unió Europea més Islàndia, Lietchestein, Noruega, Suïssa, Mònaco i San Marino, sempre que s'ordenin en EUROS.

Pots realitzar-les a través de la següent opció de Banca ONLINE: Comptes > Transferències

   2. Transferència no SEPA

Serien les realitzades a països no SEPA o les realitzades als països SEPA però ordenades amb una divisa diferent a l'EURO. Pots realitzar-les a través del servei de Banca TELEFÓNICA, trucant al telèfon 900 300 321, així com personalment a qualsevol de les nostres oficines.

obrir tancar

Existeixen dos tipus de comissions:

 • Si passats 8 dies no s'ha pogut regularitzar el descobert, s'aplica una comissió fixa de 25 euros en concepte de reclamació. Si disposem del teu mòbil t'avisarem, sempre que siguis el primer titular, informant-te de la data màxima per regularitzar el saldo descobert i així evitar aquesta comissió.

 • La comissió per màxim descobert trimestral, que es calcula sobre el negatiu més elevat del trimestre anterior.

És important disposar del mòbil principal actualitzat per a què et puguem avisar enviant-te un SMS.

obrir tancar

Les retencions de saldo poden ser per diferents motius; ingrés de xecs, embargaments, remeses de rebuts, etc.

Pots consultar el detall, data d'alta i concepte, a través de la següent opció de Banca ONLINE: Comptes > Consultes > Retencions

obrir tancar

Pots consultar l'avís d'embargament a través de Banca ONLINE a l'enllaç e-Docs de la capçalera, seleccionant el compte de càrrec.

En aquest document trobaràs informació de l'organisme que sol·licita l'embargament i el nombre de diligència perquè puguis fer les gestions oportunes.

obrir tancar

Actualment no tenim habilitada l'operativa amb divises a través de Banca ONLINE, però pots obrir un compte en divises i operar si ja ens tens obert un per qualsevol de les nostres oficines o a través del servei de Banca TELEFÒNICA, trucant al telèfon 900 300 321.

obrir tancar

Pots retornar el rebut a través de la següent opció de Banca ONLINE: Comptes > Domiciliacions > Retornar un rebut. Recorda que el termini màxim per retornar un rebut és de 58 dies naturals des que l'ordenant ho ha emès.

obrir tancar

Pots anul·lar la domiciliació a través de la següent opció de Banca ONLINE: Comptes > Les meves domiciliacions > Anul·lació

En aquests casos, la domiciliació quedarà anul·lada fins a una nova ordre i tindrà efecte, sempre que l'ordenant no modifiqui la referència amb la qual gira el rebut.

obrir tancar

Pots sol·licitar la reactivació a través del servei de Banca TELEFÒNICAtrucant al telèfon 900 300 321, així com personalment a qualsevol de les nostres oficines.

Como contactar

Com contactar-nos

 

Vine a visitar-nos a
les nostres oficines

Envia'ns
un e-mail

Contacta'ns al
646 420 384

el nostre canal de WhatsApp
de dilluns a divendres de 8:30 a 18h.

 

Truca'ns al
900 300 321

de dilluns a divendres de 8:30 a 18h.

I, si ets a l'estranger, contacta amb nosaltres al +34 933 102 626.

Slider reducido teléfonos asistencia
Lightbox emergencia targeta

 

En cas de emergència per robatori o pèrdua de targeta truca inmediatament al telèfon 913 626 200
amb servei les 24 hores.  

 

Servicio de quejas y reclamaciones

Preguntes freqüents sobre accés segur

Amb la finalitat de complir la directiva europea de seguretat sobre serveis de pagament (PSD2) s'implementa la doble autenticació. Resol qualsevol dubte sobre la nova verificació mitjançant autenticació forta.

Accedir ara

 

Preguntes freqüents sobre les comissions dels comptes

En Caixa d'Enginyers som clars i transparents, sempre. Tens algun dubte sobre les comissions de manteniment dels comptes? Resol totes les teves preguntes.

Accedir ara

 

Servei de queixes i reclamacions

Consulta en el següent document els canals de comunicació als quals pots dirigir per accedir al Servei d'Atenció al Soci, que el Grup Caixa d'Enginyers posa a la teva disposició per atendre únicament queixes o reclamacions.

Consultar el document

 

Ves Superior