Slider jovenes
Intro cuenta joven


 

Ens esforcem perquè la nostra relació sigui duradora, i volem premiar la confiança que diposites en nosaltres.
Aprofita tots els serveis que t'ofereix el Compte Jove:

 

Ventajas cuenta joven

COMPTE CORRENT

 • Compte Jove sense comissió de manteniment.1
 • Transferències nacionals i SEPA sense comissions. A través de la Banca ONLINE i la Banca MOBILE.
 • Descomptes exclusius a Ingenium Shopping: gaudiràs de descomptes i avantatges específics en més de 140 establiments.

TARGETES MOVE

 • Targetes ECO: de fabricació no contaminant, biodegradables i reciclables.
 • Gratuïtes: sense comissió de manteniment ni d'emissió.2
 • Mastercard Connexió: Assessoria, gestoria, reparació de mòbils i línia de suport emocional.

SEMPRE MOBILE

Intro prestamos joven

 

Volem que no et quedis sense fer allò que més t'agrada, i que res t'impedeixi aconseguir allò que necessites.
Per això tenim una gamma de préstecs específics per a tu:

 

Aplicacions anidades
Intro marxar estranger

Avantatges exclusius a l'estranger

 •   Sense comissions de Caixa Enginyers a les 5 primeres disposicions d'efectiu en caixers al mes3.
  (*) Comprova si hi ha despeses abans de finalitzar l'operació ja que l'entitat propietària del caixer pot cobrar comissió per retirada d'efectiu.
 •   Sense comissió per canvi de divisa: la comissió de canvi de divises per a la disposició d'efectiu i les compres internacionals queda exempta a les targetes MOVE.

Marxes d’Erasmus? amb l’Assegurança Erasmus estaràs protegit davant de qualsevol imprevist i et sentiràs com a casa.

A partir dels 26 anys, si te’n vas a l’estranger per formació o per feina, continuaràs gaudint de molts avantatges.

 

Intro resto productos joven

 

I per a la resta de necessitats que puguis tenir, també tenim opcions que segur hi encaixen:

 

Contenido jovenes otros productos

Hipoteques

A tipus variable, mixt o fix, t'ajudem a començar el teu nou projecte de vida.

Estalvi

Fer aportacions periòdiques per disposar d’un estalvi és el millor recurs per a objectius futurs que puguis plantejar-te.

Inversió

Inverteix en fons d'inversió ISR, composats per empreses líders en la lluita contra el canvi climàtic.

Contenido jovenes ingenium shopping

 

I no t'oblidis d'Ingenium Shopping,
aprofita tots els avantatges que t'ofereix!

Fes servir les teves targetes de Caixa Enginyers, pots accedir a descomptes i ofertes exclusives en una gran diversitat d'establiments de les millors marques.

Claim final joven

 

 

Perquè tractem de fer la teva vida més fàcil.

 

Disclaimer jovenes

 


(1) El compte serà gratuït per a menors de 26 anys. A partir dels 26 anys, només serà gratuït si es compleix almenys un d'aquests requisits:

 • Mantenir domiciliada un mínim de 2 mesos del trimestre natural, una nòmina, pensió, prestació per desocupació o ingressos recurrents* d’import igual o superior a 700€** i disposar d'una targeta de crèdit o dèbit de Caixa Enginyers associada al mateix compte.
 • Mantenir en el compte un saldo mig superior a 20.000€ durant el trimestre natural (període de liquidació de la comissió).
 • Mantenir en vigor i domiciliats en el compte dues o més assegurances dels els rams de Vida, Llar, Auto i Salut, a través de Caixa Enginyers, Operador de Banca-Assegurances Vinculat, SLU.
 • Disposar d’algun dels següents productes associats al compte i que el valor liquidatiu total (a finals del trimestre) sigui de mínim 20.000€:
  • Fons d'inversió de Caixa Enginyers Gestió
  • Plans de pensions de Caixa Enginyers Vida
  • CdE PIES GO de Caixa Enginyers Vida
 • Primer titular menor de 26 anys.
 • Realitzar una aportació periòdica mensual mínima de 100€ mensuals a algun dels següents productes:
  • Fons d’inversió de Caixa Enginyers Gestió
  • Plans de Pensions i/o Estalvi Vida de Caixa Enginyers Vida
   

  En qualsevol cas, quedarà exempt de la comissió de manteniment durant 2 trimestres naturals: el trimestres de contractació del compte i el següent.

  En el cas de cancel·lació del compte durant un període de liquidació, es liquidarà l’import proporcional al temps transcorregut des de la darrera liquidació fins a la data de la cancel·lació.

(*) Ingressos recurrents:

 • S’inclou l’ingrés de xecs, transferències externes o traspassos entre comptes de Caixa Enginyers de diferent titular.
 • No es consideren com ingressos vàlids per l’exempció:
  • Els ingressos en efectiu (realitzats per finestreta o en caixers)
  • Els traspassos entre comptes de Caixa Enginyers del mateix titular ni traspassos d’entrada d’efectiu d’altres entitats
  • L’abonament de remeses de rebuts
  • Ingressos Bizum

(**) Pensions: Si l’ingrés del compte és una pensió abonada per la Tresoreria General de la Seguretat Social no és necessari complir el mínim de 700 euros mensuals.
Prestacions per desocupació: Si l’ingrés del compte correspon a una prestació per desocupació abonada pel SEPE no és necessari complir el mínim de 700 euros mensuals.

Si es compleix almenys una de les condicions anteriors, no s'aplicarà cap comissió en concepte de manteniment del compte. Per exemple, per a un saldo mitjà de 10.000 € anuals, tenint en compte un 0% d'interès nominal anual suposaria un 0% TAE (0% TIN) i 0 € en concepte de comissió de manteniment. Consulta el detall dels Requisits per a l'exempció de la comissió de manteniment.

Si no es compleix cap de les condicions anteriors, s'aplicarà una comissió en concepte de manteniment del compte de 18 €/trimestre. Per exemple, per a un saldo mitjà de 10.000 € anuals, tenint en compte un 0% d'interès nominal anual suposaria un -0,72% TAE i una comissió de 18 € trimestrals. Consulta el detall dels Requisits per a l'exempció de la comissió de manteniment.

Aquestes condicions són vàlides segons tarifes vigents. Prèvia autorització expressa de Caixa Enginyers.

(2) Targeta gratuïta per a menors de 26 anys (es pot contractar fins a 6 mesos abans de complir aquesta edat). A partir dels 26 anys, es substituirà per una targeta de crèdit d'adult, que serà gratuïta si es realitza una despesa mínima de 1.000 €/any.

(3) Xarxa de caixers de Caixa Enginyers: retirades il·limitades a dèbit i consultes de saldos i últims moviments sense comissions. A crèdit: 2%, mínim 2 euros.
Caixers nacionals adherits a l'acord: sense comissió les 5 primeres operacions mensuals a dèbit i a crèdit. A partir de la sisena operació mensual, el cost serà d'entre 0,30 y 0,85 euros per operació. A crèdit: 2%, mínim 2,20 euros. Consultes: 0,50 euros.(Consultar detall al llibre de tarifes)
Caixers internacionals: sense comissió de Caixa Enginyers les 5 primeres disposicions mensuals tant a dèbit com a crèdit. En les disposicions posteriors, la comissió és del 3% en operacions d'efectiu a dèbit i del 4,50% a crèdit, amb un mínim 3 euros. Consultes: 0,50 euros.
A la xarxa de caixers Allpoint la comissió d'accés és gratuïta per part de Caixa Enginyers.
Les 5 operacions exemptes són per targeta i mes, sumant les disposicions en caixers amb acord i en els internacionals.

Tots els fons d’inversió tenen com a entitat gestora Caixa Enginyers Gestió, SGIIC, SAU, com a societat dipositària Caixa Enginyers, S. Coop. de Crèdit, i estan registrats en la CNMV (Fonengin ISR, FI – núm. 354 | CE Environment ISR, FI – núm. 5142 | CdE ODS IMPACT ISR, FI – núm. 4184 | CE Global ISR, FI - nº 1833). Els fons d’inversió no són dipòsits i comporten risc d’inversió, inclosa la possibilitat que, en períodes concrets de càlcul, es produeixin minusvàlues. Aquest document no és el fullet informatiu i no constitueix una oferta de compra o venda de participacions. Pots consultar el fullet informatiu i el document amb les Dades Fonamentals per a l’Inversor registrat en la CNMV a qualsevol oficina de Caixa Enginyers, a www.caixaenginyers.com/web/fondosinversion o a www.cnmv.es. Siusplau, llegeix el fullet informatiu abans de realitzar qualsevol inversió i consulta la descripció de les tipologies de risc a les quals poden estar subjectes els fons d’inversió. Pots consultar els criteris d’Inversió Socialment Responsable dels nostres fons a www.caixaenginyers.com/web/fondosinversion/nuestro-compromiso-isr.

Pla Individual d’Estalvi Sistemàtic Jove és una Assegurança de Vida Estalvi en la qual les figures de Prenedor i Assegurat han de coincidir. PIES Jove i assegurances contractades amb Caixa Enginyers Vida, Companyia d’Assegurances i Reassegurances, SAU, i amb la intermediació de Caixa Enginyers, Operador de Bancassegurances Vinculat, SLU, inscrit en el registre de mediadors de la DGSFP amb el codi OV0052 i que té concertada l'assegurança de responsabilitat civil requerida per l'article 152 de Reial decret llei 3/2020, de 4 de febrer. Pots consultar aquí les companyies amb què Caixa Enginyers, Operador de Bancassegurances Vinculat, té contracte d’agència.

En obrir el teu compte, adquireixes un títol cooperatiu per import de 9,01 €, en concepte de part del capital social de la Cooperativa de Consumidors i Usuaris.

Aplicacions anidades
Título cuadro formulario

Sol·licita'l ara

Formulario Multiidioma
Formulari

Formulari Més informació

Emplena el formulari  i contactarem amb tu el més aviat possible.

Tots els camps marcats amb * són obligatoris.

Canales contacto

 

 

 
localitzador oficines

Vine a visitar-nos

Localitza una oficina

 

 
teléfono de contacto

Truca'ns

900 300 321

 

 
whatsapp

Envía'ns un WhatsApp

646 420 384

 

Ves Superior