Slider jovenes
Intro cuenta joven


 

Ens esforcem perquè la nostra relació sigui duradora, i volem premiar la confiança que diposites en nosaltres.
Aprofita tots els serveis que t'ofereix el Compte Jove:

 

Ventajas cuenta joven

COMPTE CORRENT

 • Compte Jove sense comissió de manteniment.1
 • Transferències nacionals i SEPA sense comissions. A través de la Banca ONLINE i la Banca MOBILE.
 • Descomptes exclusius a Ingenium Shopping: gaudiràs de descomptes i avantatges específics en més de 140 establiments.

TARGETES MOVE

 • Targetes ECO: de fabricació no contaminant, biodegradables i reciclables.
 • Gratuïtes: sense comissió de manteniment ni d'emissió.2
 • Mastercard Connexió: Assessoria, gestoria, reparació de mòbils i línia de suport emocional.

SEMPRE MOBILE

Intro prestamos joven

 

Volem que no et quedis sense fer allò que més t'agrada, i que res t'impedeixi aconseguir allò que necessites.
Per això tenim una gamma de préstecs específics per a tu:

 

Aplicacions anidades
Intro marxar estranger

Avantatges exclusius a l'estranger

 •   Sense comissions de Caixa d'Enginyers a les 5 primeres disposicions d'efectiu en caixers al mes3.
  (*) Comprova si hi ha despeses abans de finalitzar l'operació ja que l'entitat propietària del caixer pot cobrar comissió per retirada d'efectiu.
 •   Sense comissió per canvi de divisa: la comissió de canvi de divises per a la disposició d'efectiu i les compres internacionals queda exempta a les targetes MOVE.

Marxes d’Erasmus? amb l’Assegurança Erasmus estaràs protegit davant de qualsevol imprevist i et sentiràs com a casa.

A partir dels 26 anys, si te’n vas a l’estranger per formació o per feina, continuaràs gaudint de molts avantatges.

 

Intro resto productos joven

 

I per a la resta de necessitats que puguis tenir, també tenim opcions que segur hi encaixen:

 

Contenido jovenes otros productos

Hipoteques

A tipus variable, mixt o fix, t'ajudem a començar el teu nou projecte de vida.

Estalvi

Fer aportacions periòdiques per disposar d’un estalvi és el millor recurs per a objectius futurs que puguis plantejar-te.

Inversió

Inverteix en fons d'inversió ISR, composats per empreses líders en la lluita contra el canvi climàtic.

Contenido jovenes ingenium shopping

 

I no t'oblidis d'Ingenium Shopping,
aprofita tots els avantatges que t'ofereix!

Fes servir les teves targetes de Caixa d'Enginyers, pots accedir a descomptes i ofertes exclusives en una gran diversitat d'establiments de les millors marques.

Claim final joven

 

 

Perquè tractem de fer la teva vida més fàcil.

 

Disclaimer jovenes

 


(1) Per a menors de 26 anys. A partir dels 26 anys, serà gratuïta si es compleix almenys un d'aquests requisits:

 • Mantenir domiciliada la nòmina, prestació d’atur o pensió de la Tresoreria General de la Seguretat Social (TGSS), o d'ingressos recurrents* d'import superior o igual a 700 €/mes i disposar d'una targeta de crèdit o dèbit de Caixa d’Enginyers associada al mateix compte.
 • Mantenir en vigor i domiciliats en el compte dues o més assegurances dels els rams de Vida, Llar, Auto i Salut, a través de Caixa Enginyers, Operador de Banca-Assegurances Vinculat, SLU.
 • Disposar de fons d'inversió de Caixa Enginyers Gestió o plans de pensions de Caixa Enginyers Vida per un valor liquidatiu mínim de 20.000 euros associats al compte.

  (*) Consultar en detall al Taulell d'anuncis.

Si no es compleix cap de les condicions anteriors, s'aplicarà una comissió en concepte de manteniment del compte de 18 €/trimestre. Per exemple, per a un saldo mitjà de 10.000 € anuals, tenint en compte un 0% d'interès nominal anual suposaria un -0,72% TAE i una comissió de 18 € trimestrals. Consulta el detall dels Requisits per a l'exempció de la comissió de manteniment.

S'aplicarà una bonificació de 12 € sobre la comissió de 18 € en concepte de manteniment del compte si es manté vigent una aportació periòdica d’un import a partir de 100 €/mes a fons d'inversió, plans de pensions o productes d'estalvi-vida del Grup Caixa d'Enginyers. Per exemple, per a un saldo mitjà de 10.000 € anuals, tenint en compte un 0% d'interès nominal anual suposaria un -0,24% TAE i una comissió de 6 € trimestrals. Consulta el detall dels Requisits per a l'exempció de la comissió de manteniment.

(2) Targeta gratuïta per a menors de 26 anys (es pot contractar fins a 6 mesos abans de complir aquesta edat). A partir dels 26 anys, es substituirà per una targeta de crèdit d'adult, que serà gratuïta si es realitza una despesa mínima de 1.000 €/any.

(3) Xarxa de caixers de Caixa d'Enginyers: retirades il·limitades a dèbit i consultes de saldos i últims moviments sense comissions. A crèdit: 2%, mínim 2 euros.
Caixers nacionals adherits a l'acord: sense comissió les 5 primeres operacions mensuals a dèbit i a crèdit. A partir de la sisena operació mensual, el cost serà d'entre 0,30 y 0,85 euros per operació. A crèdit: 2%, mínim 2,20 euros. Consultes: 0,50 euros.(Consultar detall al llibre de tarifes)
Caixers internacionals: sense comissió de Caixa d'Enginyers les 5 primeres disposicions mensuals tant a dèbit com a crèdit. En les disposicions posteriors, la comissió és del 3% en operacions d'efectiu a dèbit i del 4,50% a crèdit, amb un mínim 3 euros. Consultes: 0,50 euros.
A la xarxa de caixers Allpoint la comissió d'accés és gratuïta per part de Caixa d'Enginyers.
Les 5 operacions exemptes són per targeta i mes, sumant les disposicions en caixers amb acord i en els internacionals.

Tots els fons d’inversió tenen com a entitat gestora Caixa Enginyers Gestió, SGIIC, SAU, com a societat dipositària Caixa d’Enginyers, S. Coop. de Crèdit, i estan registrats en la CNMV (Fonengin ISR, FI – núm. 354 | CE Environment ISR, FI – núm. 5142 | CdE ODS IMPACT ISR, FI – núm. 4184 | CE Global ISR, FI - nº 1833). Els fons d’inversió no són dipòsits i comporten risc d’inversió, inclosa la possibilitat que, en períodes concrets de càlcul, es produeixin minusvàlues. Aquest document no és el fullet informatiu i no constitueix una oferta de compra o venda de participacions. Pots consultar el fullet informatiu i el document amb les Dades Fonamentals per a l’Inversor registrat en la CNMV a qualsevol oficina de Caixa d’Enginyers, a www.caixaenginyers.com/web/fondosinversion o a www.cnmv.es. Siusplau, llegeix el fullet informatiu abans de realitzar qualsevol inversió i consulta la descripció de les tipologies de risc a les quals poden estar subjectes els fons d’inversió. Pots consultar els criteris d’Inversió Socialment Responsable dels nostres fons a www.caixaenginyers.com/web/fondosinversion/nuestro-compromiso-isr.

Pla Individual d’Estalvi Sistemàtic Jove és una Assegurança de Vida Estalvi en la qual les figures de Prenedor i Assegurat han de coincidir. PIES Jove i assegurances contractades amb Caixa Enginyers Vida, Companyia d’Assegurances i Reassegurances, SAU, i amb la intermediació de Caixa d’Enginyers, Operador de Bancassegurances Vinculat, SLU, inscrit en el registre de mediadors de la DGSFP amb el codi OV0052 i que té concertada l'assegurança de responsabilitat civil requerida per l'article 152 de Reial decret llei 3/2020, de 4 de febrer. Pots consultar aquí les companyies amb què Caixa d’Enginyers, Operador de Bancassegurances Vinculat, té contracte d’agència.

En obrir el teu compte, adquireixes un títol cooperatiu per import de 9,01 €, en concepte de part del capital social de la Cooperativa de Consumidors i Usuaris.


 

Aplicacions anidades
Título cuadro formulario

Sol·licita-ho ara

Formulario Multiidioma
Formulari

Formulari Més informació

Emplena el formulari  i contactarem amb tu el més aviat possible.

Tots els camps marcats amb * són obligatoris.

Canales contacto

 

 

localitzador oficines

Vine a visitar-nos

Localitza una oficina

 
telèfon de contacte

Truca'ns

900 300 321

 

whatsapp

Envía'ns un WhatsApp

646 420 384

 

Ves Superior