Detalle comercio Ingenium
logo Hoko

Hoko

Hoko, un gir de noranta graus en el tèxtil tècnic esportiu.


        	banner Hoko
Fins a un 8% de descompte

Una dilatada experiència en el sector tèxtil combinada amb tota una vida dedicada a l'esport, aquesta és l'essència que ens caracteritza i dóna sentit a la nostra empresa. A Hoko ('camí') fem arribar als atletes roba tècnica esportiva d'alta qualitat a un preu molt raonable.

Marquem la diferència triant el polipropilè DRYARN com a matèria primera, la microfibra amb les millors característiques tècniques del mercat, i fabricant amb seamless, la tecnologia que ens permet fer canvis en la textura, el gruix, el dibuix i la compressió, amb alta precisió i sense costures intermèdies.

Com ho aconseguim? Fabriquem la roba amb les matèries primeres més cares del mercat i la fabriquem aquí, la qual cosa ens permet controlar el procés en tot moment i adaptar-nos ràpidament a les noves demandes dels esportistes. Tenim un tracte directe amb el client, qui finalment és el nostre millor ambaixador, i evitem costos innecessaris prescindint d'intermediaris i publicitat.

Aplicacions anidades
Aviso tarjetas Ingenium

Per beneficiar-se dels avantatges d'Ingenium Shopping i Ingenium Shopping PRO cal ser soci de la Cooperativa Consumidors i Usuaris i fer el pagament amb les targetes de Caixa d'Enginyers en els comerços adherits. 

 

Ves Superior