Indicadores riesgo Familias new

INDICADOR DE RISC PER A COMPTES

1/6

Aquest número és indicatiu del risc del producte, sent 1/6 indicatiu de menor risc i 6/6 de major risc.

 

Caixa Enginyers es troba adherida al Fons de Garantia de Dipòsits d'Entitats de Crèdit, previst en el Reial Decret-llei 16/2011, de 14 d'octubre. L'import garantit serà d'un màxim de 100.000 euros per dipositant, segons s'estableix en l'article 10.1 del Reial Decret-llei 16/2011, de 14 d'octubre.

INDICADOR DE RISC PER A PLANS DE PENSIONS ISR

Potencialment menor remuneració Potencialment major remuneració
1 2 3 4 5 6 7
- Risc La categoria "1" no vol dir que la inversió estigui lliure de risc. + Risc

Consulta aquí els indicadors de risc de cadascun dels nostres plans de pensions.

ALERTES DE LIQUIDITAT PER A PLANS DE PENSIONS

El cobrament de la prestació o l'exercici del dret de rescat només son possibles en cas d'esdeveniment d'alguna de les contingències o supòsits excepcionals de liquiditat regulats en la normativa de plans i fons de pensions.

El valor dels drets de mobilització, de les prestacions i dels supòsits excepcionals de liquiditat depèn del valor de mercat dels actius del fons de pensions i pot provocar pèrdues rellevants.

Slider Familias new
Intro Familias new 

Perquè el teu compromís és el nostre compromís,
volem premiar la confiança que diposites en nosaltres.

Només per portar la teva nòmina, pensió o ingressos recurrents1,
accedeixes a les condicions preferents del Compte Nòmina:


 

Ventajas cuenta nomina Familias new
 

COMPTE
CORRENT

 • Compte sense comissió de manteniment.1
 • Transferències nacionals i SEPA sense comissions. A través de la Banca ONLINE i la Banca MOBILE.
 • Descomptes exclusius a Ingenium Shopping: gaudiràs de descomptes i avantatges específics en més de 140 establiments.
 

AVANTATGES DE
FINANÇAMENT

 • Una bestreta de fins a l'import d'una nòmina i mitja, a tornar en 6 mesos.
 • Un préstec exclusiu de fins a 60.000 € i fins a 10 anys de termini.
 

SEMPRE
MOBILE

 

TARGETES
DE CRÈDIT

 • Sense comissions sempre que facis un consum mínim de 1.000 € l’any.
 • Sense comissions de Caixa Enginyers a les 5 primeres disposicions d'efectiu en caixers al mes.2

  Comprova si hi ha despeses abans de finalitzar l'operació ja que l'entitat propietària del caixer pot cobrar comissió per retirada d'efectiu.

Cuadro Familias no tienes nomina

 

No tens nòmina? Encara pots beneficiar-te dels avantatges del Compte Nòmina.


Domicilia en el teu compte de Caixa Enginyers dues o més assegurances dels rams de Vida, Llar, Auto i Salut.

Assegura el teu futur.

 

O bé, mantingues un mínim de 20.000 euros en un fons d'inversió
o pla de pensions
de Caixa Enginyers i associa’l al compte.

Inverteix en el teu futur.

 

Intro Familias soluciones ISR new 

Perquè tens ADN socialment responsable

Tenim una solució socialment responsable per a cada necessitat:


 

Cuadros soluciones Familias ISR

El teu dia a dia

Una targeta de dèbit i crèdit en un mateix suport i feta de PVC degradable.

Finançament

Reforma el teu habitatge per millorar-ne l’eficiència energètica, estrena un vehicle ecològic o domina la ciutat amb la moto elèctrica més venuda.

Inversió

Inverteix en fons d'inversió ISR, composats per empreses líders en la lluita contra el canvi climàtic.

Previsió

Assegura't un bon futur i, alhora, contribueix a que ho sigui en un món sostenible.

Intro Familias vida más fácil


 

I, tot això, sense oblidar-nos de fer la teva vida més fàcil


 

Lista Familias resto soluciones
Contenido jovenes ingenium shopping

 

I no t'oblidis d'Ingenium Shopping,
aprofita tots els avantatges que t'ofereix!

Fes servir les teves targetes de Caixa Enginyers, pots accedir a descomptes i ofertes exclusives en una gran diversitat d'establiments de les millors marques.

disclaimer families Título Coope

 


En obrir el teu compte, adquireixes un títol cooperatiu per import de 9,01 euros. No es tracta d'una comissió, sinó de part del capital social de la Cooperativa de Consumidors i Usuaris - Ingenium que, a més de permetre't accedir als productes i serveis del Grup Caixa Enginyers, et dóna dret a descomptes exclusius en nombrosos establiments col·laboradors, sempre que facis el pagament amb una targeta de Caixa Enginyers.

Disclaimer exención cuenta_sept2023

(1) El compte serà gratuït si es compleix almenys un d'aquests requisits:

 • Mantenir domiciliada un mínim de 2 mesos del trimestre natural, una nòmina, pensió, prestació per desocupació o ingressos recurrents* d’import igual o superior a 700€** i disposar d'una targeta de crèdit o dèbit de Caixa Enginyers associada al mateix compte.
 • Mantenir en el compte un saldo mig superior a 20.000€ durant el trimestre natural (període de liquidació de la comissió).
 • Mantenir en vigor i domiciliats en el compte dues o més assegurances dels els rams de Vida, Llar, Auto i Salut, a través de Caixa Enginyers, Operador de Banca-Assegurances Vinculat, SLU.
 • Disposar d’algun dels següents productes associats al compte i que el valor liquidatiu total (a finals del trimestre) sigui de mínim 20.000€:
  • Fons d'inversió de Caixa Enginyers Gestió
  • Plans de pensions de Caixa Enginyers Vida
  • CdE PIES GO de Caixa Enginyers Vida
 • Primer titular menor de 26 anys..
 • Realitzar una aportació periòdica mensual mínima de 100€ mensuals a algun dels següents productes:
  • Fons d’inversió de Caixa Enginyers Gestió
  • Plans de Pensions i/o Estalvi Vida de Caixa Enginyers Vida
   

  En qualsevol cas, quedarà exempt de la comissió de manteniment durant 2 trimestres naturals: el trimestres de contractació del compte i el següent.

  En el cas de cancel·lació del compte durant un període de liquidació, es liquidarà l’import proporcional al temps transcorregut des de la darrera liquidació fins a la data de la cancel·lació.

  (*) Ingressos recurrents:

  • S’inclou l’ingrés de xecs, transferències externes o traspassos entre comptes de Caixa Enginyers de diferent titular.
  • No es consideren com ingressos vàlids per l’exempció:
   • Els ingressos en efectiu (realitzats per finestreta o en caixers)
   • Els traspassos entre comptes de Caixa Enginyers del mateix titular ni traspassos d’entrada d’efectiu d’altres entitats
   • L’abonament de remeses de rebuts
   • Ingressos Bizum

   

  (**) Pensions: Si l’ingrés del compte és una pensió abonada per la Tresoreria General de la Seguretat Social no és necessari complir el mínim de 700 euros mensuals.
  Prestacions per desocupació: Si l’ingrés del compte correspon a una prestació per desocupació abonada pel SEPE no és necessari complir el mínim de 700 euros mensuals.

  Si es compleix almenys una de les condicions anteriors, no s'aplicarà cap comissió en concepte de manteniment del compte. Per exemple, per a un saldo mitjà de 10.000 € anuals, tenint en compte un 0% d'interès nominal anual suposaria un 0% TAE (0% TIN) i 0 € en concepte de comissió de manteniment. Consulta el detall dels Requisits per a l'exempció de la comissió de manteniment.

  Si no es compleix cap de les condicions anteriors, s'aplicarà una comissió en concepte de manteniment del compte de 18 €/trimestre. Per exemple, per a un saldo mitjà de 10.000 € anuals, tenint en compte un 0% d'interès nominal anual suposaria un -0,72% TAE i una comissió de 18 € trimestrals. Consulta el detall dels Requisits per a l'exempció de la comissió de manteniment.

  Aquestes condicions són vàlides segons tarifes vigents. Prèvia autorització expressa de Caixa Enginyers.

disclaimer familias cajeros,FI, PP y Seguros

(2) Xarxa de caixers de Caixa Enginyers: retirades il·limitades a dèbit i consultes de saldos i últims moviments sense comissions. A crèdit: 2%, mínim 2 euros.
Caixers nacionals adherits a l'acord: sense comissió les 5 primeres operacions mensuals a dèbit i a crèdit. A partir de la sisena operació mensual, el cost serà d'entre 0,30 y 0,85 euros per operació. A crèdit: 2%, mínim 2,20 euros. Consultes: 0,50 euros.(Consultar detall al llibre de tarifes)
Caixers internacionals: sense comissió de Caixa Enginyers les 5 primeres disposicions mensuals tant a dèbit com a crèdit. En les disposicions posteriors, la comissió és del 3% en operacions d'efectiu a dèbit i del 4,50% a crèdit, amb un mínim 3 euros. Consultes: 0,50 euros.
A la xarxa de caixers Allpoint la comissió d'accés és gratuïta per part de Caixa Enginyers.
Les 5 operacions exemptes són per targeta i mes, sumant les disposicions en caixers amb acord i en els internacionals.

Tots els fons d’inversió tenen com a entitat gestora Caixa Enginyers Gestió, SGIIC, SAU, com a societat dipositària Caixa Enginyers, S. Coop. de Crèdit, i estan registrats en la CNMV (Fonengin ISR, FI – núm. 354 | CE Environment ISR, FI – núm. 5142 | CdE ODS IMPACT ISR, FI – núm. 4184 | CE Global ISR, FI - nº 1833). Els fons d’inversió no són dipòsits i comporten risc d’inversió, inclosa la possibilitat que, en períodes concrets de càlcul, es produeixin minusvàlues. Aquest document no és el fullet informatiu i no constitueix una oferta de compra o venda de participacions. Pots consultar el fullet informatiu i el document amb les Dades Fonamentals per a l’Inversor registrat en la CNMV a qualsevol oficina de Caixa Enginyers, a www.caixaenginyers.com/web/fondosinversion o a www.cnmv.es. Siusplau, llegeix el fullet informatiu abans de realitzar qualsevol inversió i consulta la descripció de les tipologies de risc a les quals poden estar subjectes els fons d’inversió. Pots consultar els criteris d’Inversió Socialment Responsable dels nostres fons a www.caixaenginyers.com/web/fondosinversion/nuestro-compromiso-isr.

Assegurances contractades amb la intermediació de Caixa Enginyers, Operador de Bancassegurances Vinculat, SLU, inscrit en el registre de mediadors de la DGSFP amb el codi OV0052 i que té concertada l'assegurança de responsabilitat civil requerida per l'article 152 de Reial decret llei 3/2020, de 4 de febrer. Consulta aquí les companyies amb les quals Caixa Enginyers, Operador de Bancassegurances Vinculat, té contracte d'agència. Prèvia autorització de Caixa Enginyers.

Els plans de pensions tenen com a entitat gestora Caixa Enginyers Vida, SAU, i com a entitat dipositària i entitat promotora a Caixa Enginyers, SCC. Pot consultar-se el document de Dades Fonamentals per al Partícip aquí o a qualsevol oficina de Caixa Enginyers. Consultar el DFP abans de realitzar qualsevol aportació. Les rendibilitats passades no impliquen rendibilitats futures.

 

Aplicacions anidades
Título cuadro formulario

Sol·licita'l ara

Formulario Multiidioma
Formulari

Formulari Més informació

Emplena el formulari  i contactarem amb tu el més aviat possible.

Tots els camps marcats amb * són obligatoris.

Canales contacto

 

 

 
localitzador oficines

Vine a visitar-nos

Localitza una oficina

 

 
teléfono de contacto

Truca'ns

900 300 321

 

 
whatsapp

Envía'ns un WhatsApp

646 420 384

 

Ves Superior