Detalle comercio Ingenium
Ordino Arcalis

Ordino Arcalis

L’estació d’Ordino ofereix 442 hectàrees de domini esquiable, 30,5 km de pistes, 14 remuntadors mecànics amb capacitat per transportar 16.500 persones per hora.


        	Ordino Arcalis
Fins a un 10% de descompte

L'estació d'Ordino ofereix 442 hectàrees de domini esquiable, 30,5 km de pistes, 14 remuntadors mecànics amb capacitat per a transportar 16.500 persones per hora, en què destaca un telecabina Doppelmayr D-Line (2019), 101 canons de producció de neu artificial , 5 punts de restauració de gestió pròpia, aparcaments amb capacitat per a 1.500 vehicles, 2 punts de lloguer d'esquís, l'Escola d'Esquí i Surf de neu i la prestigiosa Escola de Freeride.

El desnivell a Ordino Arcalís va des dels 1.940 m als 2.650 m i té dos accessos diferents per als visitants.

Ordino Arcalís ofereix productes i propostes de diversió i oci per a tots els perfils de clients, des de la pista verda més llarga dels Pirineus i el parc familiar Agustina per a famílies, fins pistes i pendents ideals per als esquiadors més experts.

Entre els diversos esdeveniments i competicions, nacionals i internacionals que organitza, el Freeride World Tour, l'esdeveniment de referència a el món de l'Freeride, destaca entre els més importants i aquesta temporada tindrà lloc de l'1 a el 8 de març de l'any 2020.

L'estació ordinenca és un dels epicentres mundials de l'esquí forapista, amb 21 zones i 130 itineraris, dividits en tres categories segons el nivell de dificultat. Gràcies a el perfil alpí de el sector i la ubicació privilegiada.

Gaudeix de:

  • 10% de descompte per la compra de 2 dies de Forfet o més, i sempre de reservant a través d'aquest enllaç link.
  • Consulta codi en la part privada des del botó "Accedir a l'oferta"

 

CONDICIONS D’APLICACIÓ:

  • Descomptes vàlids per al titular i un acompanyant.
  • El descompte només s’aplicarà en reserves online a través d'aquest link
  • Per a qualsevol informació addicional contactar: https://www.ordinoarcalis.com/contacto-ordino
  • No acumulable a altres ofertes, promocions ni descomptes
  • Oferta vàlida des de Desembre de 2023 fins que l'estació tanqui a l'abril de 2024.
  • Es pot utilitzar només un cupó de descompte per comanda i per cistella de compra
Aplicacions anidades
Aviso tarjetas Ingenium

Per beneficiar-se dels avantatges d'Ingenium Shopping i Ingenium Shopping PRO cal ser soci de la Cooperativa Consumidors i Usuaris i fer el pagament amb les targetes de Caixa d'Enginyers en els comerços adherits. 

 

Ves Superior