Detalle comercio Ingenium
Banner pequeño

Ginos

Pizzes preparades de manera artesanal, plats de pasta i deliciosos entrants i amanides...


        	Banner grande
Fins a un 5% de descompte

Pizzes preparades de manera artesanal, plats de pasta i deliciosos entrants i amanides...

Paga amb la teva targeta EURO 6000 i aconsegueix:

Beneficia't d'un 5% de descompte EXCLUSIU i directe en factura aplicable en totes les consumicions que realitzis en les marques de Club-by (VIPS, Fosters Hollywood, Ginos i Fridays), tots els dies de la setmana en qualsevol horari.

Per a poder beneficiar-te d'aquest avantatge especial d'EURO 6000 és necessari que siguis soci del Club-by. Si encara no ets soci de Club-by, dóna’t d'alta ja i porta't un 15% descompte en la teva primera visita.

Activa aquest avantatge exclusiu per a clients EURO 6000 seguint els passos indicats més a baix. En aquest moment podràs donar-te d'alta en Club-by si encara no ets soci i si ja ho ets, només hauràs d'introduir el teu número. Així de fàcil!

Amb l'aliança entre Caixa Enginyers i EURO 6000, aprofita ara també els nous descomptes i els avantatges que s'incorporen en Ingenium Shopping!
 

Entra i descobreix tots els descomptes.


Condicions generals:

Oferta vàlida per a totes les targetes EURO 6000. No vàlida per a comandes amb lliurament a domicili (delivery). En cas de cancel·lació d'aquesta oferta per part de Grup-by, EURO 6000 declina tota responsabilitat derivada d'aquesta cancel·lació.

Aplicacions anidades
Aviso tarjetas Ingenium

Per beneficiar-se dels avantatges d'Ingenium Shopping i Ingenium Shopping PRO cal ser soci de la Cooperativa Consumidors i Usuaris i fer el pagament amb les targetes de Caixa d'Enginyers en els comerços adherits. 

 

Ves Superior